Головна  →  Новини  →  4 травня 2024

Долучились до "Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку"

Долучились до "Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку"

ГО "Всеукраїнський молодіжний рух "Let`s do it Ukraine" ініціював проведення десятої щорічної події "Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку" в місті Київ.

Темою форуму стала взаємодія громади, влади, медіа та бізнесу для відновлення та розвитку України, а також залучення до цього процесу молоді. Обговорили плани та пріоритети на 2024 рік.

«Мені дуже приємно, що не дивлячись ні на що ми сьогодні зібралися. Ми живемо в ті часи, коли маємо обʼєднуватись, маємо подивитись в чому наша супер сила, у чому сила громади, влади, медіа, бізнесу, обʼєднати громадські організації, замотивувати всіх долучатись та бути причетними. Закликаю всіх учасників бути активними і співпрацювати. Ми не є одні, нас багато і ми дуже сильні»,- лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Юлія Мархель.

Спікерами виступали представники органів влади, ГО, профспілок, бізнесу, ЗМІ, молодіжних рад різних областей України.

В тому числі доєднався і Департамент суспільних комунікацій. Розповіли молоді про столичні громадські простори #vcentryHub.

Навіть повітряна тривога не стала на заваді. Учасники спустились до укриття та завзято продовжили обговорення.

Захід відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України,Київської міської Ради,Всеукраїнського молодіжного центру,Національної молодіжної ради України,Української студентської ліги,Міжнародного молодіжного руху "School Recycling World".

Перейти до спискуВерсiя для друку