Головна  →  Новини  →  15 травня 2015

У Департаменті суспільних комунікацій пройшла презентація рукопису «На Львівській площі Києва»

Директор видавництва «КИЙ» Зінаїда Стась, яка співпрацює з найвідомішими дослідниками, котрі десятиліттями збирали і впорядковували матеріали про історію вулиць, площ, будинків, районів Києва, ознайомила управління преси та інформації Департаменту суспільних комунікацій з рукописом Дмитра Малакова «На Львівській площі Києва».

Підготовлена до друку книга-фотоальбом відомого києвознавця, члена Національної спілки краєзнавців є цікавою інтерпретацією про історію однієї з найдавніших площ Києва від далекого минулого до сьогодення. Багатолітні дослідження автора, які містять чимало невідомих фактів, лаконічно поєднані з унікальними фотографіями.

На превеликий жаль, це видання, що вже готове до друку, досі не може побачити світ через брак коштів: на сьогоднішній день не вистачає 20 тисяч гривень. То ж видавництво «КИЙ» звернулося з проханням до Департаменту посприяти у виданні книги, що, на його думку, стане гідним дарунком для киян, які є неабиякими поціновувачами історичної спадщини міста.

Пропозиція видавництва «КИЙ», як і всі інші, що надійшли до Департаменту, уже найближчим часом буде розглянута на засіданні Видавничої ради.

Перейти до спискуВерсiя для друку