Головна  →  Новини  →  16 травня 2015

У столиці на Михайлівській площі відзначили День Європи в Україні

У столиці на Михайлівській площі відзначили День Європи в Україні

До свята Михайлівську площу прикрасили величезними банерами з прапорами країн-учасниць Євросоюзу. Відкривали урочистості барабанщиці та зведений військовий оркестр Київського гарнізону, який виконав гімн Європи - «Оди радості», композицію до вірша Володимира Сосюри «Любіть Україну» і військові марші.

Для учасників та гостей свята міський голова Києва Віталій Кличко разом зі своїм братом, чемпіоном світу з боксу Володимиром, провели танцювальну руханку «FunUp». Зарядка від братів Кличків стала гарною розминкою для учасників масового забігу «EuroRun 2015».

На Михайлівській площі ставили відбитки долонь жовтою та синьою фарбами на полотні, також за допомогою 10 тисяч шурупів на спеціальному полотні був викладений український тризуб, до всі бажаючі вплели жовто-блакитні стрічки.

За словами директора Департаменту суспільних комунікацій Марини Хонди, проведення такого свята в столиці стало можливим за підтримки дипломатичних місій, волонтерів, громадських організацій та багатьох людей, що поділяють європейські цінності.

Перейти до спискуВерсiя для друку