Головна  →  Новини  →  18 травня 2015

Європейці високо оцінили креативний підхід столиці до відзначення Дня Європи

Європейці високо оцінили креативний підхід столиці до відзначення Дня Європи

За інформацією Департаменту суспільних комунікацій, цього року під час відзначення Дня Європи у Києві особлива увага була приділена організації спортивних заходів на підтримку здорового способу життя. Як відомо, брати Віталій та Володимир Клички презентували киянам танцювальну зарядку «FunUp».

За словами директора Департаменту Європейського Союзу Міністерства закордонних справ України Всеволода Ченцова, представники дипломатичного корпусу, акредитованого в Києві, відзначили європейський підхід до святкування Дня Європи в цьому році:

‒ Чесно кажучи, можливо, вперше відчувалося, що Україна по-справжньому та щиро святкувала День Європи. Напевно, цьогорічне свято стало найкращим за весь час його проведення. Усім сподобалася зарядка «FunUp». Пропаганда здорового способу життя, фізичної активності – причому у виконанні Голови міста – необхідний елемент європейського порядку денного. Особливого захоплення у відвідувачів свята Дня Європи на Михайлівській площі викликала танцювальна зарядка від щирого серця «FunUp», яку особисто провели її автори та засновники ‒ Київський міський голова Віталій Кличко разом з братом, чемпіоном світу з боксу Володимиром.

«Не зважаючи на усі труднощі, які переживає наша країна зараз, ми не повинні втрачати позитив, бажання рухатися вперед, перемагати, виявляти традиційну українську гостинність та людяність. Саме це підтвердив і День Європи, який столиця відзначила 16 травня на Михайлівській площі», ‒ пояснила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда.

Перейти до спискуВерсiя для друку