Головна  →  Новини  →  19 травня 2015

Департамент суспільних комунікацій рекомендує інститутам громадянського суспільства, які хочуть формувати Громадську раду, завчасно подати необхідні документи

Департамент суспільних комунікацій повідомляє, що з 6 травня ініціативною групою з підготовки та проведення установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при КМДА проводиться прийом документів від інститутів громадянського суспільства для участі в Установчих зборах.

Наразі на розгляд експертної робочої групи подано необхідний пакет документів від 44 інститутів громадянського суспільства. Ініціативна група запрошує інститути громадянського суспільства, легалізовані відповідно до чинного законодавства України, до участі в Установчих зборах, які відбудуться 5 червня 2015 року.

Прийом документів проводиться до 26 травня включно за адресою: вул. Хрещатик, 36, кім. 116-а в робочі дні з 10.00 до 17.00. Контактні особи: Марієн Ігор Степанович ‒ голова Ініціативної групи, Турчин Світлана Іванівна ‒ секретар Ініціативної групи, тел.: (044) 202-74-39, e-mail: [email protected]. З порядком подання заяв для участі в установчих зборах можна ознайомитися у Повідомленні ініціативної групи.

«Ініціативною групою було визначено дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів та основні етапи їх підготовки. Втім, у зв’язку з прийняттям постанови Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 234«Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2008 р. № 976 і від 3 листопада 2010 р. № 996», ініціативною групою опрацьовуються доповнення до порядку підготовки та проведення установчих зборів з урахуванням прийнятих змін», ‒ зазначив заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Олег Куявський.

Департамент суспільних комунікацій рекомендує інститутам громадянського суспільства, які мають намір взяти участь в установчих зборах, завчасно подати документи, аби не створювати черг і тисняви у останній день прийому документів.

Перейти до спискуВерсiя для друку