Головна  →  Новини  →  21 травня 2015

Марина Хонда: «Ми не лише висловлюємо свою шану до українських традицій ‒ ми говоримо усьому світові, що пишаємося тим, що є українцями»

Марина Хонда: «Ми не лише висловлюємо свою шану до українських традицій ‒ ми говоримо усьому світові, що пишаємося тим, що є українцями»

Сьогодні співробітники Департаменту суспільних комунікацій, журналісти комунальних ЗМІ ‒ телекомпанії «Київ», редакцій газети «Хрещатик» та радіостанції «Київ ‒ 98 FM» ‒ одягли  святкові вишиванки. Так чином вони підтримали День української вишиванки і висловили єдність з усіма українцями. Профспілка Департаменту організувала конкурс на кращу вишиванку. Цінний подарунок «За довершеність образу» отримала бухгалтер Департаменту Ніна Кіяниченко.

Як зазначила директор Департаменту Марина Хонда, саме українська вишиванка – це найбільш яскравий атрибут українськості:

‒ Щодня, йдучи на роботу чи навчання, ми не помічаємо один одного. А такі акції заряджають позитивом, змушують нас підняти голови і побачити поруч з собою таких же, як і ти сам, щирих та усміхнених українців. Започаткована колись чернівецькими студентами традиція, на сьогодні переросла у колоритний всеукраїнський флешмоб. Кожний свідомий українець цього дня одягає вишиванку на знак єдності, що так актуально зараз для нашої країни. Втім, цим ми не лише висловлюємо свою шану до українських традицій ‒ ми говоримо усьому світові, що пишаємося тим, що є українцями.

Перейти до спискуВерсiя для друку