Головна  →  Новини  →  21 травня 2015

Департамент суспільних комунікацій залучає науковців та студентів Академії муніципального управління до розробки та реалізації комунікативних проектів

Сьогодні, 21 травня, директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда підписала договір з Академією муніципального управління про співробітництво щодо інформаційно-методичного партнерства.

Зокрема, студенти закладу вивчатимуть громадську думку щодо суспільно-політичної ситуації у столиці, розвитку місцевого самоврядування та медіа простору, надаватимуть інформаційну підтримку офіційній сторінці Департаменту у соціальних мережах, братимуть участь у підготовці круглих столів, науково-практичних конференцій, презентацій та інших суспільно важливих заходів.

За словами Марини Хонди, науковці та студенти Академії залучатимуться до розробки комунікативних проектів, проведення інформаційних кампаній просвітницького та роз’яснювального характеру:

- Реалії сьогодення вимагають застосування сучасних, більш дієвих форм взаємодії органів державної влади із громадськістю. Така співпраця дозволить нам привнести в роботу Департаменту сучасних підходів налагодження інформаційного діалогу. Від нашої молоді ми чекаємо креативних ідей і допомоги у впровадженні новітніх комунікативних ресурсів. Разом ми маємо вибудувати чітку інформаційну стратегію на рівні європейських стандартів.

Перейти до спискуВерсiя для друку