КМДА Київська міська державна адміністрація


21 травня 2015

Департамент суспільних комунікацій залучає науковців та студентів Академії муніципального управління до розробки та реалізації комунікативних проектів

Сьогодні, 21 травня, директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда підписала договір з Академією муніципального управління про співробітництво щодо інформаційно-методичного партнерства.

Зокрема, студенти закладу вивчатимуть громадську думку щодо суспільно-політичної ситуації у столиці, розвитку місцевого самоврядування та медіа простору, надаватимуть інформаційну підтримку офіційній сторінці Департаменту у соціальних мережах, братимуть участь у підготовці круглих столів, науково-практичних конференцій, презентацій та інших суспільно важливих заходів.

За словами Марини Хонди, науковці та студенти Академії залучатимуться до розробки комунікативних проектів, проведення інформаційних кампаній просвітницького та роз’яснювального характеру:

- Реалії сьогодення вимагають застосування сучасних, більш дієвих форм взаємодії органів державної влади із громадськістю. Така співпраця дозволить нам привнести в роботу Департаменту сучасних підходів налагодження інформаційного діалогу. Від нашої молоді ми чекаємо креативних ідей і допомоги у впровадженні новітніх комунікативних ресурсів. Разом ми маємо вибудувати чітку інформаційну стратегію на рівні європейських стандартів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.