Головна  →  Новини  →  25 травня 2015

Інтернет-проект столичного школяра Олександра Пономарьова «Хвиля відродження» переміг у Міжнародному конкурсі дитячо-юнацької журналістики Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС»

Інтернет-проект столичного школяра Олександра Пономарьова «Хвиля відродження» переміг у Міжнародному конкурсі дитячо-юнацької журналістики Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС»

ХІІІ Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької журналістики  «Прес-весна на Дніпрових схилах», що відбувся 22-24 травня у Київському Палаці дітей та юнацтва, визначив переможців у 8 конкурсних номінаціях. Переможцем у номінації «Кращий веб-сайт» став учень київського ліцею № 157 Олександр Пономарьов за розроблену ним інтернет-платформу «Хвиля відродження».

На сайті Олександр разом з однодумцями розміщує історії про героїв-захисників, які воюють на сході країни. Крім того, тут збирають допомогу тим, хто її потребує.

Нагороду Олександрові вручила відома ведуча програми «Громадська приймальня» телеканалу «Київ» Лейла Мамедова.

За словами керівника Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС» Надії Іллюк ‒ одного з організаторів фестивалю, цього року Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» пройшов по-особливому – адже Інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС» святкував свій 25-річний, а Київський Палац дітей та юнацтва – 80-річний ювілей.

Протягом трьох днів понад 1000 учасників з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей України, а також з Азербайджану, Гвінеї, Камеруна, Республіки Конго, Нігерії, Франції, Польщі, Алжира, Молдови, Татарстану змагалися у журналістському марафоні, садили чорнобривці на традиційні Алеї Прес-весни, ділилися враженнями, демонстрували свої навички. Завершився фестиваль екскурсією від мера Києва Віталія Кличка.

Перейти до спискуВерсiя для друку