Головна  →  Новини  →  27 травня 2015

Всеукраїнський благодійний фестиваль «Ше.fest» запрошує у Моринці згадати творчість Шевченка. Стежте за новинами у комунальних засобах масової інформації

Всеукраїнський благодійний фестиваль «Ше.fest» запрошує у Моринці згадати творчість Шевченка. Стежте за новинами у комунальних засобах масової інформації

Департамент суспільних комунікацій та комунальні засоби масової інформації нададуть інформаційну підтримку Всеукраїнському благодійному фестивалю Тараса Шевченка «Ше.fest».

Фестиваль відбудеться 22 та 23 серпня у центрі рідного села видатного поета ‒ Моринцях на Черкащині.

На відвідувачів «Ше.festy» чекає насичена програма: гутірки-дискусії та літературні читання власних творів та творів Тараса Шевченка, музична сцена (зможете почути Шевченка у реп та рок стилях), майстер-класи, нічні кінопокази (тільки українське кіно), театральні перформанси, екскурсії Моринцями, дитяча галявина, українські бойові мистецтва, зустрічі з сучасними героями російсько-української війни, величезна ватра та не лише це.

Як зазначають організатори фестивалю ‒ Молодіжна інформаційна спільнота «Сіль», у рамках фестивалю вперше працюватимуть медична та військова галявини.

Під час фестивалю проводитиметься благодійний збір коштів на тепловізор для прикордонної застави Луганської обл. та на спорядження бійцям батальйону особливого призначення «Січ».

Детальніше про програму, учасників, умови участі ‒ на офіційному сайті фестивалю або у соціальних мережах: www.facebook.com/she.fest або vk.com/she.fest.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку