Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

Департамент суспільних комунікацій готує комунікативний проект за участю Української фундації правової допомоги

Департамент суспільних комунікацій готує комунікативний проект за участю Української фундації правової допомоги

Під час зустрічі у Департаменті суспільних комунікацій виконавчий директор Української фундації правової допомоги Микола Сіома та програмний директор Антоніна Бондаренко розповіли, що Фундація діє не так давно, але уже має досвід надання безоплатної юридичної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей в м. Ірпінь та Київській області.

Учасники зустрічі погодилися, що у цій справі не може бути конкуренції, хто із представників громадського сектору чи представників влади зробив більше для наших захисників. Головне ‒ обмін досвідом, проектами, фахівцями, що дозволить учасникам АТО швидше та ефективніше адаптуватися до мирного життя.

‒ Без зміни звичних схем донесення інформації до цільової аудиторії, створення системи горизонтальних комунікацій ми не зможемо забезпечити ефективне інформування демобілізованих учасників антитерористичної операції, ‒ наголосила заступник директора Департаменту Тетяна Гузенко.

Представники Фундації готові долучитися до видання інформаційного бюлетеня, де будуть кращі практики державних та громадських інституцій у цій роботі, правові консультації, корисна інформація.

Перейти до спискуВерсiя для друку