Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

Київська організація Національної спілки журналістів України делегує до конкурсної комісії Аллу Малієнко та Анатолія Яковця

Київська організація Національної спілки журналістів України делегує до конкурсної комісії Аллу Малієнко та Анатолія Яковця

Київська спілка журналістів України візьме участь у конкурсному відборі кандидатів на посади головних редакторів комунальних ЗМІ. Наразі Спілкою готуються відповідні документи до постійної комісії Київської міської ради з питань інформаційної політики та реклами. Київська організація Національної спілки журналістів України висуває Аллу Малієнко ‒ відповідального секретаря Київської організації Національної спілки журналістів України та Анатолія Яковця ‒ доцента кафедри комунікацій Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Департамент суспільних комунікацій нагадує, що постійна комісія Київради з питань інформаційної політики та реклами формує пропозиції щодо персонального складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників ЗМІ Київради, до якої можуть бути включені представники громадських організацій відповідного профілю діяльності.

У термін до 2 червня 2015 року усі зацікавлені громадські організації мають подати кандидатури своїх представників у письмовому вигляді на постійну комісію Київради з питань інформаційної політики та реклами з короткою анотацією щодо досвіду в медіа сфері та копію Статуту громадської організації за адресою: 01044, вул. Хрещатик, 36, каб. 1020.

Довідки за телефоном: 202-73-08.

Перейти до спискуВерсiя для друку