КМДА Київська міська державна адміністрація


27 березня 2017

Розпочато реєстрацію на Форум співпраці та розвитку громади міста Києва

Розпочато реєстрацію на Форум співпраці та розвитку громади міста Києва

За інформацією управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, 23 травня 2017 року під патронатом Київського міського голови у столиці вперше пройде Київський Форум організацій громадянського суспільства.

Мета Форуму – сприяння налагодженню діалогу між представниками місцевих органів влади та громадянського суспільства, напрацювання нових моделей партнерства між громадськими організаціями та інституціями влади, а також вироблення чітких рекомендацій щодо залучення громадськості до формування та реалізації міської політики за різними галузями розвитку.

У ході Форуму відбудеться обговорення можливостей співпраці громадських ініціатив та відповідних підрозділів (департаментів) КМДА, презентація соціологічного дослідження потреб київської громади, активності для розвитку спроможностей громадських ініціатив (виставка-ярмарок, тренінги, зустрічі з донорськими організаціями).

Департамент суспільних комунікацій для участі у Форумі запрошує усіх зацікавлених представників організацій громадянського суспільства зареєструватися за посиланням

Дедлайн – до 28 квітня.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.