Головна  →  Новини  →  5 червня 2015

В «Українському домі» триває процес формування нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації

В «Українському домі» триває процес формування нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації

Сьогодні в «Українському домі» проходять установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації.

На початку зібрання голова ініціативної групи Ігор Марієн доповів, що до участі в установчих зборах було допущено 263 представника інститутів громадянського суспільства, з яких на ранок зареєструвалося 234.

Після тривалих обговорень учасники зборів визначилися з кількісним і персональним складом лічильної комісії та обрали головуючого, яким став Михайло Калініченко від ГО «Всеукраїнський волонтерський рух».

Як зазначила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда, міська влада доклала максимум зусиль для забезпечення публічності процесу формування нової Громадської ради:

‒ Активність інститутів громадянського суспільства ‒ і під час формування ініціативної групи, і під час установчих зборів ‒ свідчить, що значна частина громадськості стала більш вмотивованою і дієвою. Вона дійсно прагне плідно працювати з органами державної влади і саме, що вдвічі приємно, щоб повернути довіру суспільства до влади. І міська влада зі своєї сторони також вибудовує свою роботу відкрито, прозоро, доступно. Сьогодні ми, як ніколи, зацікавлені у співучасті громадськості при прийнятті суспільно-важливих рішень для громади столиці.

Наразі триває перереєстрація учасників, після чого роботу з обрання нового складу Громадської ради при КМДА буде продовжено.

Слідкуйте за новинами.

Перейти до спискуВерсiя для друку