Головна  →  Новини  →  8 червня 2015

Обрано новий склад Громадської ради при Київській міській державній адміністрації

Обрано новий склад Громадської ради при Київській міській державній адміністрації

5 червня в Українському домі відбулися установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації.

Участь у зборах взяли представники 236 інститутів громадянського суспільства з числа тих, які у встановлений термін подали ініціативній групі відповідний пакет документів для участі в установчих зборах. В роботі також взяли участь заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Олег Куявський та спеціалісти відділу комунікацій з громадськістю управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту.

Після тривалих обговорень представники громадських об’єднань шляхом відкритого голосування сформували новий склад Громадської ради, кількісний і персональний склад якої буде оприлюднено після затвердження протоколу установчих зборів.

За словами Олега Куявського, обрана нова Громадська рада не лише здійснюватиме громадський контроль за діяльністю КМДА, а й активно залучатиметься до підготовки рішень з важливих питань життєдіяльності столиці з урахуванням громадської думки:

‒ Керівний склад, структуру та Положення Громадської ради сформують на її першому засіданні, про що буде повідомлено додатково. З обранням нового складу Громадської ради при КМДА розпочинається новий етап співпраці міської влади та громадськості, який, впевнений, буде конструктивним, відкритим та результативним.

Перейти до спискуВерсiя для друку