Головна  →  Новини  →  8 червня 2015

Департамент суспільних комунікацій пропонує провести конкурс для журналістів на краще розслідування у сферах управління із високими корупційними ризиками в столиці

Пропозицію Департаменту внесла головний спеціаліст відділу комунікацій зі ЗМІ Управління преси та інформації Віра Фамуляк-Зелінська під час засідання редакційної колегії Антикорупційної ради при Київському міському голові. В ході обговорення проекту міської цільової програми запобігання і протидії корупції у місті Києві на 2015-2017 роки визначені терміни проведення конкурсу 1.07.2015 ‒ 1.06.2016. Умови участі у конкурсі Департамент суспільних комунікацій запропонує редколегії до 30 червня.

Для роз’яснювальної роботи про цілі, завдання та результати роботи Антикорупційної ради Департамент запропонував визначити фахових спікерів, що забезпечать медіапідтримку проекту у засобах масової інформації та соціальних мережах.

Також Департамент пропонує створити спільну комунікативну платформу, визначити медіаресурси та канали комунікації для усієї роботи, врахувавши можливості новітніх технологій web 2.0.

Перейти до спискуВерсiя для друку