Головна  →  Новини  →  10 червня 2015

Департамент суспільних комунікацій закликає громадські організації столиці долучитися до підготовки відзначення 24-ї річниці Дня Незалежності України

Департамент суспільних комунікацій закликає громадські організації столиці долучитися до підготовки відзначення 24-ї річниці Дня Незалежності України

У Києві розпочато підготовку до відзначення 24-ї річниці Дня Незалежності України. З метою врахування громадської думки та залучення широкого кола громадян до підготовки святкових заходів столична влада запропонувала киянам, громадськості та мистецько-культурним організаціям долучитися до створення програми культурно-мистецьких заходів до Дня незалежності України.

За словами директора Департаменту суспільних комунікацій Марини Хонди, досвід відзначення цього року Дня Європи у Києві показав, що громадськість доволі активна, сповнена нових ідей і натхнення:

‒ Однією з основних особливостей відзначення Дня Європи цьогоріч стало саме широке залучення громадських інституцій, дипломатичних місій та волонтерів до підготовки заходів. Ми отримали чимало цікавих пропозицій, більшість з яких міська влада підтримала. Креативність підходу киян до святкування по-новому відзначили і наші європейські гості, наголосивши на щирості, справжності та європейськості обраного формату. Ми сподіваємося, що наша громадськість також активно долучиться і до відзначення величної та найшанованішої події для усіх українців ‒ Дня Незалежності.

Які саме ідеї та пропозиції увійдуть до програми загальноміських заходів визначатиме Художня рада з розгляду культурно-мистецьких проектів при Департаменті культури КМДА. Найкращим проектам буде надано організаційну та інформаційну підтримку.

Пропозиції необхідно направляти до 25 червня до Департаменту культури в письмовому та електронному вигляді.

Детальніше за посиланням.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку