Брифінги та прес-конференції у Києві 03.08.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

14:00

Круглий стіл в рамках спільного з Представництвом Європейського Союзу в Україні проекту #EUkraine  на тему: «Кадрова революція влади: як Уряд буде набирати нових фахівців-реформаторів та шукати шляхи зробити систему більш ефективною»

В українському Уряді триває підготовка до оголошення конкурсів на зайняття посад у рамках реформування Кабінету Міністрів України. Яким чином лави чиновників будуть оновлюватись новими реформаторами? Як Уряд країни планує удосконалити та покращити систему державної служби? Коли буде оголошено конкурс по відбору агентів змін для урядових структур? 

Керівник Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні  Бeренд де Гроот; Заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів України Тетяна  Ковтун; Перший заступник Міністра  юстиції України Наталія Севостьянова; Міністр освіти і  науки України Лілія Гриневич; в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун та ін.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. Тел. (044) 498 07 64

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

11:00

“Газотранспортна система України. Загрози і виклики”

 

Ігор Бурак - віце-президент - головний інженер ПАТ "Укртрансгаз"; Віктор Гончаров - голова профспілки працівників апарату управління ПАТ "Укртрансгаз"; Андрій Бойчук - експерт нафтогазової промисловості, голова корпусу захисників Революції гідності; Олексій Бежевець - партнер ЮК “Правовий Альянс”.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 ЛІГА

Адреса: вул. Шамрила, 23

11:00

"Мошенничество в украинских компаниях. Текущая ситуация. Механизмы противодействия"

3 августа 2017 года, на пресс-конференции будут представлены результаты независимого исследования компании Kreston GCG. Исследование охватило 130 компаний по всей стране, включая признанных лидеров отраслей сельского хозяйства, строительства, промышленного производства, пищевой отрасли, фармацевтического бизнеса и многих других. 

Артем Ковбель, партнер, Глава департамента финансовых расследований Kreston GCG;

2. Святослав Ефремов, партнер Kreston GCG;

3. Ольга Кабачная, ведущий специалист по маркетинговым исследованиям Kreston GCG.

 

тел.: (044) 593-16-37  
e-mail: [email protected] 

 ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20
 

11:00

Прес-конференція на тему: «Податок на нерухомість у 2017 році: чого очікувати власникам житла» 

Який розповість про нарахування податку, нерухомість, яка буде обкладатися податками, як відбуватиметься стягнення та яка відповідальність загрожує у разі несплати. Також експерт повідомить, як відбуватиметься сплата податку переселенцями та непідконтрольною частиною України.

Віктор Несін, президент Спілки фахівців з нерухомого майна України,

Аккредитация: 253 54 74.

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

11:30

Тема: «Початок першого в Україні проекту психологічної реабілітації воїнів АТО та зайнятості внутрішньо переміщених осіб на основі «соціальної апітерапії»

 

Зіновій Свереда, президент Українського кооперативного альянсу
Тетяна Василик, голова Благодійного фонду “Зміцнення громад”
Сергій Шмуля, учасник проекту
Юліана Юревич, учасник проекту
Валентина Бас, учасник проекту
Агнєшка Пясецка, представник Міністерства закордонних справ Польщі

 

12:30

Полковник Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

13:00

Тема: «Вихід у друк Антології українських письменників Донбасу «Порода»

 

Сергій Жадан, письменник та перекладач, член Редакційної Колегії Антології «Порода»
Юрій Бедрик, поет, перекладач, головний редактор видавництва «Легенда»
Станіслав Федорчук, керівник проекту видання Антології української літератури «Порода», голова Правління ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини»

 

14:00

Тема: «Громадська думка населення Донбасу: липень-2017»

 

 

Ірина Бекешкіна, директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва
Олександра Дворецька, голова правління «Восток-SOS»
Тетяна Дурнєва, виконавчий директор ГО «Група впливу»
Олександр Клюжев, експерт Громадянської мережі «ОПОРА»
Віталій Сизов, аналітик Донецького інституту інформації

 

 ІНШІ

09:00

Прес-конференція з питань вирішення проблеми із негативно впливаючою на екосистему Дніпра рослиною, внесеною в 2009 році у Червону книгу України - Водяний Горіх (чилим, рогульник, бичача голова)

Яка розрослася до такої міри, що покриває тисячі гектарів акваторії водосховищ Дніпровського каскаду і річкових заток. На заході має бути фіналізовано системну роботу з вивчення цієї проблеми, яка проводилася протягом кількох років, і запропоновано вирішення даної проблемної ситуації

представники Державного Агентства рибного господарства України, Інституту рибного господарства України Національної Аграрної Академії Наук, Департаменту агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації, Національної Екологічної Ради України, Асоціації рибалок промисловиків Київського водосховища та ін.

 Місце і час збору: 09-00, вул. Тургенєвська, 82-А (Управління Київської рибоохорони). Вихід на промислових сейнерах в верхів'я Київського водосховища з Бази «Ошитки». Представникам ЗМІ надається транспорт. Акредитація за тел.: (067) 140-01-24.

10:00

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко проведе інспекцію ходу робіт із реконструкції сходів від провулку Десятинного до вулиці Гончарної та благоустрою прилеглої території в межах пішохідної алеї до Андріївського узвозу.

 

 

Місце зустрічі: біля Андріївської церкви (Андріївський узвіз, 23). Контактна особа на місці: (095) 425-33-42, Христина Акопян. Акредитація представників ЗМІ за тел.: (044) 202-74-48, 202-74-26. Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected].

11:00

Відбудеться інспекція опалювальних площ та систем теплопостачання житлових будинків Києва.

Метою перевірки СВП «Київські теплові мережі» ПАТ «Київенерго» є виявлення фактів несанкціонованого споживання теплоенергії (опалення та гарячої води) власниками комерційних приміщень та мешканцями будинків. Зустріч з представниками ЗМІ об 11:00 на площі І. Франка, 5

 

(м. «Хрещатик», вихід на вул. Архітектора Городецького), перед головним офіс ПАТ «Київенерго». Передбачено трансфер. Акредитація за телефонами (044) 207-67-32, (050) 352-33-20.

12:00

Відкриття культурно-розважальної платформи для пенсіонерів «Кіно-Сад «Життєлюб» (Гідропарк)

 

 

Час проведення: 12:00-13:30 - екскурсія для ЗМІ, 19:00-22:30 - офіційне відкриття. Усі заходи Кіно-Саду для пенсіонерів безкоштовні. Акредитація до 12.00 2 серпня (066) 292-15-35, (068) 676-65-05.

13:00

Прес-конференція на тему «Україна повинна МВФ близько 8 мільярдів доларів: чим будемо віддавати борги?».

 

Віктор Скаршевський - економіст, Борис Кушнірук - глава експертно-аналітичної ради Українського аналітичного центру, Всеволод Степанюк - експерт з політичних та економічних питань, Ігор Гарбарук - член Економічного дискусійного клубу.

 (ГолосUA, вул. Бастіонна 5/13, вхід з вул. Курганівська). Акредитація до 18:00 за телефоном: (044) 284-57-62.

Перейти до спискуВерсiя для друку