Головна  →  Новини  →  20 квітня 2015

До Дня Європи-2015 у Києві заплановано потужну інформаційну кампанію – Ганна Старостенко

Цього року у рамках проведення Дня Європи особливу увагу буде приділено інформаційному супроводу заходу та його змістовній частині. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко після проведення наради та презентації програми заходів Дня Європи 2015 року.

«Для нас важливо донести до киян та гостей столиці актуальність європейського вектору розвитку нашої держави, близькість та спорідненість українців до країн європейської сім’ї, а також переваги та можливості життя по-європейськи для наших громадян. Водночас, ми хочемо презентувати європейське обличчя Києва та його позитивний імідж», – сказала вона.

Так, уже з 1 травня на телеканалі «Київ» стартуватиме цикл передач «Європа – наш спільний дім» за участю послів країн-членів ЄС. Також із 11 до 16 травня на радіо «Київ-98 FM» стартуватиме проект «7 днів в Європі», що включатиме близько 500 тематичних радіопрограм, інтерактивний конкурс, радіомости з радіостанціями Європи.

За словами Ганни Старостенко, основна програма заходів запланована на 16 травня: «Окрім офіційної церемонії відкриття свята для киян та гостей столиці заплановано проведення дискусійного клубу на тему: «Що Україна, Київ можуть дати Європі?», а також ціла низка культурних, розважальних та спортивних заходів».

Перейти до спискуВерсiя для друку