КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2015

13-14 червня на Співочому полі кияни та гості міста можуть взяти участь у Фестивалі борщу та кулішу

Фестиваль пройде на Співочому полі в рамках виставки «Україна Європейська» і місце проведення обрано не випадково, бо саме український борщ ‒ це кулінарна візитівка України в Європі.

Гості Співочого поля 13-14 червня зможуть насолодитися українським борщем, козацьким кулішем та іншими цікавими стравами, відпочити на зелених пагорбах, почути жартівливі українські пісні та помилуватися квітковими композиціями виставки «Україна європейська». На виставці представлені квіткові композиції, що символізують країни, які створили Раду Європи в 1949 році: Бельгію, Данію, Ірландію, Італію, Люксембург, Нідерланди, Норвегію, Сполучене Королівство Великобританії і Північної Ірландії, Францію і Швецію.

Відвідувачі матимуть нагоду не тільки почути найцікавіші рецепти традиційного українського борщу та козацького кулішу, зібраних з усіх куточків України, а й побачити як готуються ці страви й навіть їх скуштувати.

Вперше за всю історію проведення Фестивалів борщу цього року на Співочому полі буде приготовлений полуничний борщ, ірландський борщ та справжній козацький куліш. Гостям Фестивалю будуть розкриті рецепти цих страв та секрети їх приготування.

На Фестивалі борщу для гостей підготовлена спеціальна (по тематиці заходу) музично-розважальна фольклорна програма, яка складається з жартівливих побутових українських народних пісень та гумору. До того ж, глядачі почують популярні українські народні та сучасні пісні у незвичайних музичних обробках.

Програма Фестиваль борщу та кулішу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.