КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2015

«Захист захисників» ‒ такою є назва першого інформаційного бюлетеня на підтримку учасників АТО

«Захист захисників» ‒ такою є назва першого інформаційного бюлетеня на підтримку учасників АТО

У газеті «Хрещатик» вийшов інформаційний бюлетень на підтримку учасників АТО. Це спільний проект Департаменту суспільних комунікацій та журналістів редакції газети. Ідея створення такого «бойового листка» на підтримку учасників АТО належить фахівцям Департаменту. Перш ніж стати реальним проектом, вона пройшла обговорення у різних фокус-групах. Чи приживеться цей інформаційний продукт, і чи стане у нагоді самим учасникам антитерористичної операції ‒ покаже час.

‒ Ми забезпечуємо міжвідомчу комунікацію усіх Департаментів, служб, центрів та установ столиці і створюємо платформу, на якій можна оперативно та фахово інформувати учасників АТО та членів їх сімей про усі кроки влади на їхню підтримку, ‒ зазначила заступник директора Департаменту Тетяна Гузенко.

У першому числі бюлетеня журналісти розповідають про результати засідання робочої групи щодо виділення 72-ом родинам загиблих киян-учасників АТО земельних ділянок в Биківні, про пошук альтернативних земельних ділянок для подальшого виділення героям-захисникам та їх сім’ям, про ситуацію із соціальними виплатами. Окрім того, вміщено розлоге інтерв’ю із головою робочої групи, керівником апарату КМДА Володимиром Бондаренком, у якому він детально роз’яснює позицію та можливості міської влади у виділенні земельних ділянок учасникам АТО. Цікавою є й оцінка роботи столичної влади співзасновника ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО» Дмитра Примаченка. Красномовними є цифри, які характеризують роботу деяких районів Києва.

Планується, що інформаційний бюлетень виходитиме щотижня на двох сторінках.

‒ Наші захисники повинні відчувати: вони не забуті, а те, що вони роблять – це справжній героїзм. Ми намагаємося, щоб цією ідеєю були пронизані всі наші публікації, і активно працюємо над другим випуском бюлетеня, ‒ підкреслив в.о. головного редактора газети «Хрещатик» Максим Філіппов.

Понад 400 примірників газети сьогодні доправили до інформаційного центру підтримки АТО у КМДА.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.