КМДА Київська міська державна адміністрація


30 серпня 2017

Громадська рада при КМДА налагоджує співпрацю зі структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації

Громадська рада при КМДА налагоджує співпрацю зі структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації

З метою налагодження ефективної системної взаємодії 28 серпня відбулася спільна зустріч членів новообраної Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА) з керівниками структурних підрозділів, діяльність яких координують заступники голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков та Ганна Старостенко.

Розпочинаючи зустріч, заступник голови КМДА Олексій Резніков привітав новий склад Громадської ради з обранням, висловивши впевненість, що в особі цього консультативно-дорадчого органу міська влада отримає активних і кваліфікованих партнерів у встановленні ефективної комунікації з громадськістю та реалізації різноманітних проектів на користь міста.

Члени Громадської ради мали змогу познайомитися з керівниками відповідних структурних підрозділів міськдержадміністрації: директором Департаменту суспільних комунікацій Мариною Хондою, першим заступником директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Вікторією Челомбітько, заступником директора Департаменту культури Сергієм Анжияком, начальником Управління міжнародних зв’язків Тарасом Голотою, в.о. начальника Управління туризму та промоцій Олександром Вербицьким, в.о. начальника Управління з питань реклами Наталією Гончаровою та начальником Служби у справах дітей Валерієм Танцюрою.

У свою чергу, голова Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Богдан Назаренко розповів про найближчі плани та завдання, а також представив голів профільних комітетів ради. Наразі структура Громадської ради складається з семи постійних робочих органів.

Під час продуктивного діалогу вирішено в межах кожного структурного підрозділу визначити відповідальну посадову особу за роботу з Громадською радою при КМДА. Зокрема, визначені механізми координації проведення заходів структурних підрозділів із залученням представників Громадської ради та спільного планування роботи.

Наприкінці Олексій Резніков запевнив представників громадськості у підтримці конструктивних ініціатив та зазначив, що робота у подібному форматі буде продовжена. Зокрема, у найближчій перспективі – організація спільних робочих зустрічей за участю усіх заступників голови Київської міської державної адміністрації та керівників підпорядкованих їм структурних підрозділів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.