Брифінги та прес-конференції у Києві 02.10.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4
 

14:30

"Благодійний гала-концерт «Мелодія перемоги»: в рамках Міжнародного фестивалю української патріотичної пісні та в ознаменування Дня захисника України"

Щорічно фестиваль традиційно починається з початком осені і закінчується святкуванням Дня захисника України - 14 жовтня. Метою благодійного фестивалю є звеличення та поширення ідей патріотизму заради розвитку української нації, її культурного надбання, прагнень до свободи, підтримка воїнів, які зі зброєю в руках захищають Україну і наше майбутнє. 

ведучий «Євробачення 2017» Тимур Мірошниченко, актриса і співачка Алла Мартинюк, популярна ведуча, солістка групи «VRODA» Анна Заклецька, організатори, партнëри події. Можлива участь актора Олексія Горбунова та  інших артистів 

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а

13:00

"Лібералізація візового режиму як один із головних чинників розвитку медичного туризму"

 

народний депутат України, заступник голови комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Ірина Сисоєнко; народний депутат України, секретар комітету, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Ганна Романова та ін.

Акредитація журналістів за тел. (067) 692-66-82, (050) 330-10-08, [email protected].

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

14:00

"Система захисту інвесторів як умова розвитку ринків капіталу в Україні (обговорення законопроекту №6303)" 

Питання до обговорення:

-Чому потрібний сильний регулятор ринку капіталу.

-Яка роль регулятора у розвитку ринків капіталу.

-Як збалансувати повноваження регулятора і його відповідальність.

-Чи відчувають себе інвестори в цінні папери захищеними в Україні.

Тимур Хромаєв - Голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку; Юлія Вітка - заступник керівника Проекту USAID "Трансформація фінансового сектору" т а ін.

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

Акредитація для ЗМІ обов'язкова за тел.: 067-509-17-27 (Сергій Шевченко) або e-mail: [email protected]

 ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20

11:30

Прес-конференція на тему: «Домашня опіка в Україні: як і кому надається соціальна допомога для самотніх?» 

Учасники проаналізують питання: хто може долучитися до програми «Домашня опіка»?; що необхідно робити, аби ефективно реалізовувати програму «Домашня опіка?»; що потрібно знати самотнім людям про організації, які надають допомогу, аби не потрапити до шахраїв?

Віра Чайковська, зав.лабораторії соціальної геронтології Інституту геронтології АМНУ, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності “геріатрія”; Дзвенислава Чайківська, генеральний секретар МБФ «Карітас Україна», магістр управління охорони здоров’я; Галина Курницька, менеджер проекту Департаменту розвитку соціальних програм МБФ «Карітас Україна».

Аккредитация: 253 54 74. 

14:00

Прес-конференція на тему: «Звернення до російської інтелігенції припинити співпрацю з режимом Путіна»

Учасники прес-конференції говоритимуть про не прийнятність співпраці російської інтелігенції з путінським режимом, зроблять заяву та оголосять про підписання відкритого листа

Герман Обухов, координатор Міжнародної антипутінської коаліції «Стоп фашизм в Росії!», дописувач «Радіо Свобода», Валерій Отставних, російський опозиційний журналіст «Обозреватель.Ру», Юрій Шуліпа, директор міжнародного Фонду ефективної демократії.

Аккредитация: 253 54 74.

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2

12:30

Полковник Андрей Лысенко, спикер Министерства обороны Украины по вопросам АТО

 

 

16:00

Тема: «Российская вооружённая агрессия на востоке Украины»

 

Вильен Подгорный, спикер Министерства обороны Украины
Примечание: брифинг проходит только на английском языке

 ІНШІ

09:30

Відбудеться прес-сніданок на тему «Громадський бюджет столиці 2018: розпочинається боротьба за 100 мільйонів гривень»

30 вересня у столиці стартувало голосування за громадські ініціативи-2018. Буде надано інформацію про заявлені ініціативи киян; що в першу чергу хочуть реформувати містяни в столиці; скільки подано громадських проектів та на яку суму.

Андрій Странніков, голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, депутат Київради; Олесь Маляревич, заступник з питань інвестиційної діяльності голови постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, депутат Київради; Сергій Лобойко, керівник Центру Розвитку Інновацій НаУКМА, радник першого заст.голови КМДА, експерт РПР та Ради Європи, Геннадій Новіков, член Громадської бюджетної комісії; автори проектів 

(вул. Хрещатик,1/2). Потрібна акредитація. Телефон: ‎097 626 22 33 до 9-00 2 жовтня.

10:15

Біля ВРУ відбудеться брифінг на тему: «Найкомфортніше курити дітям в Україні?»

 

 Ганна Гопко, народний депутат України; Ігор Луценко, народний депутат України; Наталія Веселова, народний депутат України; Юрій Мірошниченко, народний депутат України; Отто Стойка, головний лікар Київського міського центру здоров'я; Євген Кузик, координатор молодіжного крила Партії «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» у місті Києві та ін.

(вул. Грушевського, 5). Телефони: +38(063) 261 74 05, (044) 234 93 20, [email protected]

13:00

Прес-конференція на тему: «Зима близько: чи готова Україна до опалювального сезону»?

 

Арсен Блащук, президент Асоціації «Укртеплокомуненерго», Валентин Землянський, експерт з економічних та політичних питань, Дмитро Марунич, директор Інституту енергетичних досліджень, Максим Котенко, аналітик «Публічного аудиту»

(ГолосUA, вул. Бастіонна 5/13 (вхід з вул . Курганівська). Потрібна акредитація.
Телефон: (044) 284-57-62 

14:10

У МА «Бориспіль» відбудеться зустріч Національної збірної України «Ігри Нескорених»

З 21 по 30 вересня українські ветерани та військовослужбовці, які отримали поранення чи захворювання під час або внаслідок виконання службового обов’язку змагаються на масштабних міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених» - Invictus Games. 15 учасників основного складу та 11 членів резерву повернуться з Торонто (Канада) 2 жовтня.

 

Телефон: +38 (067) 447 41 05, [email protected]

18:00

У Колонній залі КМДА відбудеться зустріч молоді з учасниками Революції на граніті, знакової події у становленні української держави. 

У програмі панельна дискусія на тему: “Революція на граніті: від минулого до майбутнього”. Захід приурочено 27-ій річниці початку Революції на граніті. Організатори: громадські активісти, члени Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація регіональних ініціатив”

 

(вул. Хрещатик, 36). Телефон: +380685156464.

Перейти до спискуВерсiя для друку