Головна  →  Новини  →  26 жовтня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: столиця – лідер серед українських міст за темпами і обсягами ремонту доріг

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: столиця – лідер серед українських міст за темпами і обсягами ремонту доріг

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«Визначено місце будівництва меморіалу Голокосту»

Наглядова рада благодійного фонду «Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» оголосила, де саме на території Бабиного Яру розміститься майбутній меморіальний комплекс.

«Відеокамери допомогли поліції»

Щасливий кінець викрадення дівчинки свідчить про актуальність міської програми «Безпечна столиця». Ця драматична історія зайвий раз підтвердила, що у столичних закладах обов’язково повинні бути камери відеоспостереження з розпізнаванням обличчя.

«Університет імені Бориса Грінченка реконструюють»

Розпочинається реконструкція навчально-адміністративного корпусу Київського університету імені Бориса Грінченка на просп. Павла Тичини, 17 (Дніпровський район).

«Опалення: ОСББ пасуть задніх...»

Станом на 26 жовтня, за інформацією «Київенерго», до централізованого опалення підключено 51 відсоток колективних споживачів: житлових будинків – 72%, дитсадків – 99%, шкіл – 98%, медзакладів – 94%.

«Як заощаджувати енергоресурси»

Сьогодні в Києві діє весь набір програм з підвищення енергоефективності у житловому секторі. Своїм успішним досвідом фахівці КМДА і голови столичних ОСББ поділилися з колегами з інших міст у рамках кампанії «Енергія твого дому» за підтримки Євросоюзу.

«Підземний довгобуд готується до роботи»

Днями столична влада планує ввести в експлуатацію другу нитку головного міського каналізаційного колектора.

«Як побачити Японію у... Мистецькому Арсеналі»

2017 рік оголошено Роком Японії в Україні. Про підсумки та важливі заходи, які ще відбудуться у столиці, на відкритті виставки «Український військовий у японських ілюстраціях» «Вечірці» розповів Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі.

«Три райони можуть отримати «екстремальні» парки»

Кілька майданчиків для екстремальних видів спорту в рамках Громадського бюджету можуть побудувати в Києві.

«У столиці пройшов фестиваль громадських проектів»

У неділю в Українському домі активні кияни презентували ідеї, які перебувають на голосуванні у Громадському бюджету-2018.

«Наперекір «прихватизації»

Чому система «ProZorro. Продажі» у Києві наразі не прозора? Таке питання ставить депутат Київради від фракції «Самопоміч», голова постійної комісії з питань власності Леонід Антоненко.

«Об’єдналися, аби бути сильнішими»

Про створення нової громадської платформи, взаємодію недержавних організацій у сучасному інформаційно-ресурсному просторі, а також про технології впливу «третього сектора» на владу розповіла «Вечірці» Людмила Костенко, засновник Центру розвитку міста і депутат Київради.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку