Головна  →  Брифінги та прес-конференції  →  3 листопада 2017

Брифінги та прес-конференції у Києві 03.11.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

10:30

«Що заважає почути Донбас?»

З травня по жовтень 2017 року Інформаційний центр «Майдан Моніторинг» у співпраці з Міністерством Тимчасово окупованих територій та державними адміністраціями Донецької та Херсонської області організували та провели 5 інтеграційних організаційно ділових ігор «Формула змін». В іграх взяли участь державні службовці, військові, поліцейські, працівники органів місцевого самоврядування, бізнесмени, освітяни, громадянські активісти.

Ігор Дубровський, координатор освітніх проектів Української Миротворчої Школи, кандидат соціологічних наук; Наталія Зубар, Голова Правління «Інформаційного центру «Майдан Моніторинг»; Ігор Семиволос, виконавчий директор Центру близькосхідних досліджень  (AMES)

Телефон: +38 091 922 97 55, [email protected].  Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. 

12:30

Прес-конференція присвячена офіційному  відкриттю IV Міжнародного інтернет-кінофестивалю «Independent Star». 

Інтернет-кінофестивалі – це соціально-культурний феномен, який дозволяє консолідувати творчі зусилля і інтереси людей, що одночасно знаходяться в різних кінцях світу. 

Олена Яремчук президент Міжнародного Інтернет Кінофестивалю Independent Star;  Юлія Гончар, віце-президент JCI OLIMP ;  Олександр Гусєв, член жюрі Міжнародного Інтернет Кінофестивалю Independent Star та ін.

Додаткова інформація по фестивалю:  http://4-festival.star-i.com.ua/. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

14:00

«Як Мінкульт закуповує книжки для українських бібліотек: порушення процедури, корупційні ризики, перспективи зміни системи».

 

директор видавництва «Ярославів Вал» Михайло Слабошпицький, керівник рейтингу «Книжка року» Костянтин Родик, директор видавництва «Кліо» Віра Соловйова, заступник голови Координаційної ради з питань застосування української мови в усіх сферах суспільного життя при Мінкульті, перекладач з французької Тарас Марусик, директор видавництва «Теза» Володимир Брискін та ін.

Реєстрація на місці за журналістськими посвідченнями.

 ЛІГА

Адреса: вул. Шамрила, 23

11:00

Круглий стіл "Світ та Україна 2030. Презентація результатів сценарних сесій"

Проект створено з метою наукового дослідження ймовірностей розвитку поточної ситуації в майбутньому Світу та України. Його завдання – описати можливі сценарії розвитку світу та України в горизонті до 2030 року. Робота проводиться за прогностично-проектною методикою Тріадного Ретроспективного Сценарювання (ТРеСт), розробленою дослідницьким центром ReputationLab у 2010 році в рамках власних дослідницьких проектів (більш докладно про методику – за цим посиланням https://goo.gl/mrEy3g). Методика дозволяє сформулювати спільне бачення можливих сценаріїв змін у великих системах та визначити ймовірні можливості по змінам траєкторій руху елементів системи.

Олексій Жмеренецький
Руслан Земляний
Віталій Максимов

Євген Климник

Костянтин Колесніков,

тел.: (044) 593-16-37  
e-mail: [email protected] 

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2

10:30

Тема: «Презентація національного конкурсу «Молодіжна столиця України»

 

Олександр Ярема, заступник міністра молоді та спорту України
Микола Величкович, народний депутат України (фракція «Народний фронт»), перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму
Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України
Ростислав Томенчук, голова Українського інституту міжнародної політики
Андрій Колобов, голова Національної молодіжної ради України

12:30

Полковник Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

13:15

Тема: «Оперативна інформація щодо безпеки в Україні та діяльності СММ ОБСЄ»

 

Александр Хуг, перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Перейти до спискуВерсiя для друку