Головна  →  Новини  →  24 листопада 2017

Київ потребує створення єдиного онлайн-майданчика – реєстру громадських організацій

Київ потребує створення єдиного онлайн-майданчика – реєстру громадських організацій

Про це говорили учасники круглого столу в «Укрінформі», в ході якого презентували результати дослідження «Вивчення організацій громадянського суспільства м. Києва».

Як зазначила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда, під час дослідження експерти закцентували увагу саме на зареєстрованих громадських організаціях, які є в офіційному реєстрі міста Києва:

‒ Вперше у Києві, за ініціативою Київської міської державної адміністрації, було проведено дослідження щодо кількості організацій громадянського суспільства в розрізі показників їх активності, напрямів діяльності, ініціювання і реалізації власних проектів та заходів. Ця інформація є важливою як для представників громадянського суспільства так і для органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Нагадуємо, що дослідження проводили експерти Офісу координатора проектів ОБСЄ в Україні ‒ представники громадської організації «Лабораторія досліджень ТЦК» протягом травня-вересня 2017 року на замовлення та за підтримки Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Результати дослідження - за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку