Головна  →  Новини  →  14 грудня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: книжки змінюють наше життя

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: книжки змінюють наше життя

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«Книжки змінюють наше життя»

Мешканцям столиці нагадують про важливість читання. У Національній бібліотеці імені Ярослава Мудрого Департамент суспільних комунікацій КМДА презентував інформаційний проект «Київ читає». Його першою ластівкою став соціальний відеоролик з популяризації читання, який транслюватимуть в публічних місцях столиці наступного року.

«10 тисяч киян зможуть безкоштовно вивчати англійську»

У 2018 році в рамках Громадського бюджету реалізовуватиметься проект #КиївЗаговоритьАнглійською з використанням інноваційної он-лайн технології вивчення іноземних мов та розвитком комунікативних навичок. Цей проект посів четверте місце в рейтингу голосування ГБ-2, набравши понад 3,5 тисячі голосів.

«У КПІ запрацювала сучасна лабораторія електроніки»

Доступ до високотехнологічного обладнання мають усі охочі. Проект «Відкрита політехнічна лабораторія Lampa» у Громадському бюджеті-1 отримав найбільшу підтримку, набравши 1946 голосів. За 740 тисяч гривень закупили новітнє обладнання, яке дає змогу вивчати електроніку та виготовляти прототипи винаходів.

«Як столиця бореться з корупцією?»

Найвищий бал отримали заходи зі спрощення адмінпроцедур. Наскільки успішно у Києві виконується раніше ухвалена Рамкова антикорупційна програма? Таке питання обговорювалось під час нещодавнього брифінгу, організованого громадською платформою «Реанімаційний Пакет Реформ».

«Зелених насаджень в столиці побільшає»

На останньому пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення про облаштування в столиці15-ти нових скверів.

«Вакцинація – єдиний надійний захист від кору»

Сьогодні вакцинація – це єдиний надійний захист від кору. Про це повідомив виконуючий обов’язки першого заступника голови КМДА Микола Поворозник.

«До послуг киян безкоштовний пересувний флюорограф»

До 27 грудня мешканці столиці матимуть можливість безкоштовно скористатися пересувним флюорографом. Він працюватиме з 10.00 до 17.00. Під час обстеження пацієнт отримає довідку з результатами та у разі потреби – кваліфіковану консультацію лікаря-фтизіатра.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку