Головна  →  Новини  →  19 червня 2015

Вперше на Міжнародному Етнічному фестивалі «Країна Мрій» у Пирогові запрацює дискусійний майданчик «Університет Мрій» – відомі українці говоритимуть про майбутнє, яке чекає на нашу країну

Вперше на Міжнародному Етнічному фестивалі «Країна Мрій» у Пирогові запрацює дискусійний майданчик «Університет Мрій» – відомі українці говоритимуть про майбутнє, яке чекає на нашу країну

Цими вихідними, 20-21 червня, у музеї у Пирогові під Києвом відкриє свої двері Міжнародний етнічний фестиваль «Країна Мрій», організований Олегом Скрипкою.

На гостей свята чекатимуть виступи сучасних українських гуртів, літературні дискусії, алея здоров’я, дитяча галявина, майданчик козацьких забав, ярмарок майстрів, модні етно-покази, етнічні кухні, майстер-класи з народних ремесел, фестиваль повітряних куль та багато ще цікавого і креативного.

Цьогоріч вперше на фестивалі запрацює дискусійний майданчик «Університет мрій». Його учасниками стануть редактори газет, відомі публіцисти та блогери, філософи, вчені, бізнесмени.

За словами організатора заходу Олексія Толкачова, серед спікерів ‒ люди, які спроможні поділитися власним баченням, розповісти про те, на чому українцям варто було б зробити акценти і в особистому, і в суспільному житті:

‒ Ми запросили видатних особистостей, мрійників, щоб поговорити, про що варто мріяти і про те, яке майбутнє очікує Україну. На мій особистий погляд, українцям надзвичайно не вистачає стратегічного мислення, образотворення власного майбутнього. Тож будемо над цим працювати. Вже зараз можу констатувати надзвичайно жвавий інтерес до події серед майбутніх гостей фестивалю.

У суботу о 13.00 гостею «Університету Мрій», який розташується поруч з Літературної сценою, стане головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

Щодня о 18.00 «Університет Мрій» завершуватиметься своєрідною колективною сесією мріяння, де кожен сам собі та своєму партнеру відповідатиме на кілька простих запитань: «Про що варто мріяти?», «Яким буде ваше омріяне майбутнє?», «До чого прагнути?», «Які цінності будуть у людей майбутнього?».

Детальніше ‒ на сайті фестивалю.

Перейти до спискуВерсiя для друку