Головна  →  Новини  →  19 червня 2015

Активісти будинкового комітету «Вулиця Ганни Ахматової, 41, 43» проведуть рейди проти стихійної торгівлі на місці скверу біля станції метро «Осокорки»

Активісти будинкового комітету «Вулиця Ганни Ахматової, 41, 43» проведуть рейди проти стихійної торгівлі на місці скверу біля станції метро «Осокорки»

Про це повідомила керівник ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Ганни Ахматової, 41, 43» Людмила Бей:

‒ Ми будемо вимагати від Департаменту благоустрою і «Київзеленбуду» навести тут лад і облаштувати, як воно і має бути, нормальну зону відпочинку. Наша громада готова хоч зараз виходити ‒ і копати, саджати, прибирати…

Як відомо, завдяки ініціативі Київського міського голови Віталія Кличка, на останньому пленарному засіданні депутати Київради надали земельній ділянці на місці скандальної забудови біля станції метро «Осокорки» у Дарницькому районі статус скверу.

‒ Ми надзвичайно були раді такому рішенню. Ми стільки часу поклали на те, щоб нас почули. А для цього треба було лише прийти до людей і запитати у них, чого вони хочуть. Громаду треба чути на місці. Якщо влада буде «спускатися» до людей ‒ у неї не виникатиме питань, що ми «куплені» і відстоюємо не зрозуміло що, ‒ зазначила Людмила Бей.

Довідково

Земельна ділянка має загальну площу 0,6247 га. Реалізація рішення Київради здійснюватиметься в межах бюджетного фінансування КО «Київзеленбуд». Як раніше повідомлялося, фахівці «Київзеленбуду» вже провели початкові роботи з облаштування скверу: завезли 240 тонн ґрунту і засіяли 30 соток газону, висадили ялинки, клени та кущі.

Перейти до спискуВерсiя для друку