Головна  →  Новини  →  21 грудня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ «Старий Поділ: зберегти та відновити»

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ «Старий Поділ: зберегти та відновити»

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«Місто підтримає проекти громадських організацій»

На втілення кращих ідей планується понад 2 мільйони гривень. 26 грудня розпочинається прийом заявок на конкурс проектів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада», організований Департаментом суспільних комунікацій КМДА. Проекти-переможці, спрямовані на розвиток столиці, будуть реалізовані вже в 2018 році.

«Київ приборкує стихію»

За даними Гідрометцентру, в столиці за 18 грудня випала майже півмісячна норма снігу. Тож великі сили комунальників було кинуто на боротьбу зі стихією. Роботу всіх підрозділів КП «Київавтодор» організували у цілодобовому режимі. Її координував центральний автоматизований диспетчерський пункт, який через міські та мобільні телефони з додатком Вайбер має оперативний зв’язок зі всіма своїми ШЕДами, КМДА, мостовиками та іншими причетними до боротьби зі снігом структурами.

«Прощальне шоу на Софійській площі»

22 грудня на Софійській площі відбудеться ЗD-відеомаппінг шоу, яким урочисто завершиться Рік Японії в Україні.

«У столиці створюють перший фітнес-парк»

Місце активного відпочинку знаходиться біля озера «Лебедине». У Дарницькому районі завершується реалізація проекту-переможця ГБ-1 «Фітнес-парк «Озеро Лебедине», який набрав 820 голосів киян. На території прокладені доріжки, встановлені вхідна група, дитячий майданчик і комплекс тренажерів. У майбутньому в парку планують облаштувати тренажери для людей з обмеженими можливостями, а також зробити бігову і велодоріжки, еко- та арт-зони.

«У столиці засвітили Головну новорічну ялинку країни»

Мер Києва Віталій Кличко разом із дружиною президента Мариною Порошенко взяли участь у церемонії запалювання вогнів на Головній новорічній ялинці на Софійській площі у Києві.

«Вперше святкуватимемо католицьке Різдво на державному рівні»

24 грудня біля Головної ялинки України створять чарівну атмосферу. Тут пройде Святий вечір «Україна та світ святкують Різдво Христове разом».

«Старий Поділ: зберегти берегти та відновити»

У багатьох європейських містах останнім часом усе частіше стали створювати громадські простори з пішохідними зонами. Це поліпшує екологічну ситуацію в мегаполісах, збільшує їх туристичну привабливість. Тож і влада Києва вирішила створити публічний простір в історичній частині міста – на Подолі, де зосереджено багато історико-архітектурних пам’яток, музеїв, храмів, галерей. Втілювати цей задум почали з Контрактової площі та вулиці Сагайдачного.

«Із понеділка хліб не подорожчає»

24 грудня закінчується трирічний термін, на який КМДА і «Київхліб» уклали угоду про соціальні ціни на три види хліба у 150 фірмових кіосках цього підприємства. Скільки коштуватиме насущний з понеділка?

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку