Брифінги та прес-конференції у Києві 04.01.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

10:00

«Освіта та стажування за кордоном з Global IQ. Можливості для українців»

Мова піде про можливості освіти за кордоном для українських студентів. Будуть обговорені питання: Освіта за кордоном: навіщо це потрібно? З чого почати? Як пройти стажування у міжнародній компанії і що для цього потрібно? Як вступити до ВНЗ у США? Досвід професіоналів.

Експерт-міжнародник, представник Global IQ в США Валерія Манзюк; президент Global IQ Катерина Сотнікова; політтехнолог, модератор Анне Бикова; випускник Гарварду, експерт Global IQ Олександр Нездоля 

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16
 

11:00

Прес-конференція, присвячена ювілейній даті - 80-річчю  від дня  народження поета й  борця Василя Стуса

 Під час заходу будуть представлені рукописні нотатки В'ячеслава Чорновола, присвячені життю і творчості Василя Стуса,  які  збереглися в архіві Всеукраїнського  правозахисного товариства «Меморіал». 

Левко Лук'яненко - Герой України, політик та громадський діяч, народний депутат України, співзасновник Української Гельсінської Групи, автор «Акта проголошення незалежності України», лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка 2016 року; Дмитро Стус - генеральний директор Національного музею Тараса Шевченка, син поета Василя Стуса;та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

12:30

Полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

 ІНШІ

12:00

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв проінспектує хід протиаварійних робіт на каналізаційному колекторі, що тривають на розі вулиць Горлівської та Тростянецької у Дарницькому районі Києва

На ліквідацію аварії залучено підрядника ПрАТ «Метробуд». Буде повідомлено про терміни ліквідації аварії та організацію роботи руху транспорту на цій території.

 

Акредитація: 202-74-61/26, [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Довідки: (096)379-27-72

Перейти до спискуВерсiя для друку