КМДА Київська міська державна адміністрація


4 січня 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: здобутки міської влади та плани на найближче майбутнє

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: здобутки міської влади та плани на найближче майбутнє

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«Хто контролюватиме Громадський бюджет?»

Розпочато прийом заявок до Громадської бюджетної комісії. Заявки на участь у конкурсі по формуванню комісії подаються до 1 лютого в електронному вигляді.

«Потрібну локацію знайде Kyiv Maps»

У столиці з’явився портал Kyiv Maps, який максимально використовує відкритий функціонал карт від Google, що дасть можливість користувачам знаходити необхідні локації, отримувати інформацію про події міста, а з часом – і про послуги та нововведення в межах Києва.

«БСА: від аварій до досконалості»

Японські фахівці допоможуть зробити воду для киян найчистішою у світі. Всім відомо, як надійно працює японська техніка, скажімо, автівки «Міцубісі» чи холодильники «Хітачі». Ці та подібні вироби вважаються досконалими, енергоощадними й екологічно безпечними. Цілком можливо, що подібну характеристику можна буде застосувати через 5-6 років і до... Бортницької станції аерації.

«Різдво... і два календарі»

25 грудня вперше за 99 років у нашій країні офіційно відзначали Різдво за григоріанським календарем, і в частини киян це викликало певне нерозуміння. Нині, коли готуємося зустріти Різдво вдруге, це вимагає суто наукових пояснень.

«Фунікулер йде на рекорд»

У новорічну ніч Київський фунікулер сприяв святковому настрою киян і не припиняв своєї діяльності.

«У березні запрацює український лоукост SkyUp»

Нарешті в МАУ з’явиться конкурент. За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, це компанія зі стовідсотковим українським приватним капіталом.

«Енергія» запровадить сучасну систему очищення викидів»

На підприємстві здійснили 50% запланованих робіт з реконструкції – замінили електрофільтри і капітально відремонтували котли.

«Визначено найкращі ЖЕДи»

Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дарницького району посіла перше місце у міському рейтингу якості надання послуг за четвертий квартал 2017 року.

Більше новин – на сайті «Вечірки».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.