КМДА Київська міська державна адміністрація


11 січня 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: реалізовані проекти Громадського бюджету у 2017 році

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: реалізовані проекти Громадського бюджету у 2017 році

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

Майже тисяча зупинок – за рахунок інвесторів

КМДА оголосила конкурс на залучення інвесторів по облаштуванню зупинок гро- мадського транспорту.

Проекти киян, втілені у 2017 році за кошти міського бюджету

У першому Громадському бюджеті столиці успішними стали 62 проекти на загальну суму 50 млн грн переважну більшість з них упродовж року було реалізовано. Знайомимо з ініціативами, які змінили наше місто на краще завдяки активістам та підтримці небайдужих мешканців.

На здобуття Мистецької премії «Київ»

У столиці оголошено про початок подання матеріа- лів на здобуття Мистецької премії «Київ».

Столичне підземелля: доки грім не гряне…

Торік у Києві запустили дублюючу гілку Головного каналізаційного колектора, цьогоріч у КМДА обіцяють завершити реконструкцію Борщагівського і Новодарницького колекторів. Саме на них сталося кілька останніх великих аварій: 2015-го – на Головному і двічі на Борщагівському, а у грудні 2017-го – на Новодарницькому. Чому ж план модернізації каналізаційного господарства доводиться коригувати в залежності від того, коли й де гряне грім?

Чи не «спливе» за водою музей на Поштовій оштовій?

Знайдені археологами під час розкопок на Поштовій площі столиці артефакти часів Київської Русі потребують надійного захисту, щоб зберегти їх для нащадків.

Як киянам нараховуватимуть плату за опалення за грудень

«Київенерго» інформує своїх клієнтів про те, що з 31 грудня 2017 року на- були чинності нові тарифи на теплову енергію та послуги на централізоване опалення і гаряче водопо- стачання.

Обережно, кір!

У Києві з початку 2018 року помітно зросла інтенсивність захворюваності на кір. Станом на 10 січня зареєстрова - но 61 випадок захворювання на кір, із них 49 випадків серед дітей. За попередніми даними, майже всі хворі не мали щеплення проти кору через відмову. Хворіють діти різних вікових груп. Серед дітей дошкільних на- вчальних закладів зареєстровано 13 випадків, серед школярів – 22 випадки.

Більше новин – на сайті «Вечірки».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.