КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2015

Щочетверга керівники органів самоорганізації населення перевірятимуть стан виконання ремонтних робіт у житлових будинках та у дворах столиці

Щочетверга керівники органів самоорганізації населення перевірятимуть стан виконання ремонтних робіт у житлових будинках та у дворах столиці

Про це домовилися керівники ОСНів столиці із заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим під час виїзної наради до Деснянського району. Зокрема, Петро Пантелеєв повідомив, що у Києві розпочалися ремонти на більш, ніж 300 об’єктах ЖКГ у рамках спеціальної міської програми:

‒ Розпочинаються роботи, і ми разом контролюємо якість їхнього виконання. Контролювати ремонти в будинках краще, ніж мешканці цих будинків, не зможе ніхто. За міською програмою виділено близько 100 млн гривень на відновлювальні роботи. Це значна сума, тому кожна копійка має бути використана ефективно і раціонально. Громадяни на сьогодні мають усі важелі для контролю за ремонтними роботами та забезпечення порядку в будинках, в яких мешкають.

Всього ж у місті Києві за цей рік заплановано відремонтувати понад 1500 будинків, більше 500 дворів та міжквартальних проїздів.

В ході наради ОСНщики перевірили стан виконання робіт з відновлення покрівлі даху та якість утеплення фасадів житлових будинків, нового асфальтного покриття у дворах по вул. Закревського та просп. Маяковського.

Як зазначив начальник відділу з питань місцевого самоврядування Департаменту суспільних комунікацій Віктор Галета, нарада такого формату проводиться вперше і не в останнє:

‒ Очільники ОСНів практично ознайомилися з ходом ремонтних робіт, змогли поставити питання представникам підрядних організацій. Надалі було вирішено, що такі виїзди проводитимуться регулярно. Єдиним контрольним днем для здійснення ОСНів своїх повноважень стане четвер.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.