Головна  →  Новини  →  1 лютого 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: чим завершиться земельна битва?

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: чим завершиться земельна битва?

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

Довгобуди: чому відкладаються новосілля

Добудувати об’єкти незавершеного будівництва та захистити людей, котрі вклали кошти в довгобуди, обіцяють у Мінрегіоні. Тут запевняють, що відповідні законопроекти передадуть парламентарям уже цього року.

Музею на Поштовій бути?

Комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування підтримала проект рішення, яке вможливлює створення повноцінного історико-археологічного музею на території розкопок прибережного кварталу Середньовічного Києва, що на Поштовій площі.

У Києві встановлюють урни для небезпечних відходів

Перші спецурни для відпрацьованих батарейок, енергозберігаючих ламп і ртутних термометрів розмістили на вулицях Ярославів Вал, 19 і Мала Житомирська, 11. Ще 106 таких конструкцій протягом першого кварталу з’являться в усіх районах столиці.

Чим завершиться завершиться земельна битва?

Цьогоріч виповнюється 90 років від дня заснування кіностудії. Проте замість ювілейних заходів навколо «українського Голлівуда» роздувають земельні скандали.

«Екопарк Осокорки» – під загрозою

Створення зони відпочинку та скверу на березі Дніпра може відкрити шлях до проектування унікальних прогулянок – від Дніпра до великих озер, розташованих у південній частині Осокорків. Та чи вдасться реалізувати ці плани?

Яким буде княжий міст?

Від Володимирської гірки до парку «Хрещатий» ‒ таким має бути пішохідний міст, будівництво якого планують розпочати у нинішньому році. Його довжина складатиме 222 м, а висота опорних балок поблизу колони Магдебурзького права ‒ 36 м.

Через родину Якутовичів – про українське мистецтво

Як жили київські художники у другій половині ХХ століття, що впливало на їхню творчість та про найяскравіші здобутки розповість Yakutovych Academy.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку