КМДА Київська міська державна адміністрація


24 червня 2015

На виконання доручення першого заступника голови КМДА Ігоря Ніконова до Київського коледжу міського господарства передали навчальне приладдя

На виконання доручення першого заступника голови КМДА Ігоря Ніконова до Київського коледжу міського господарства передали навчальне приладдя

За підсумками робочої поїздки до Академії муніципального управління перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов дав доручення профільним КП сприяти зміцненню матеріально-технічної бази коледжу міського господарства та учнівської практики. Сьогодні працівники КП «Київпастранс» передали коледжу перше навчальне приладдя ‒ «трамвайний візок» з елементом трамвайної колії.

Як зазначила директор Київського коледжу міського господарства Академії муніципального управління Маргарита Романова, навчальний посібник призначений для лабораторії міського електротранспорту коледжу і використовуватиметься студентами в ході практичних лабораторних робіт:

‒ Сьогодні, коли робота більшості машин та обладнання у сфері житлово-комунального господарства та міського транспорту автоматизована і працює на електроніці, перед нами стоїть завдання створення принципово нової системи підготовки майбутніх фахівців, які матимуть високу професійну компетентність і зможуть ефективно працювати за нових умов сьогодення. Запроваджена за ініціативи Ігоря Ніконова програма розвитку та удосконалення навчальної бази коледжу, як ніколи, на часі. Отриманий сьогодні нами посібник дозволить нашим студентам після теоретичних лекцій тут же на місці ознайомитися з будовою та принципом роботи одного з елементів трамваю.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.