Головна  →  Новини Видавничої ради  →  7 березня 2018

На літературний конкурс короткої прози «Як тебе не любити…» надійшло 72 роботи

На літературний конкурс короткої прози «Як тебе не любити…» надійшло 72 роботи

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

Зокрема, 1 березня завершився термін подання творчих робіт надісланих на конкурс короткої прози «Коронації слова» у 2018 році. Всього до Департаменту суспільних комунікацій надійшло понад 70-ти оповідань з різних куточків України про сучасний Київ та киян.

Журі конкурсу вже розпочало роботу і протягом трьох місяців визначить найкращі рукописи, які увійдуть до збірки оповідань лауреатів міського конкурсу «Як тебе не любити…». До складу журі увійшли письменниці-фіналістки минулорічного конкурсу Наталя Гук та Анжела Левченко, заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко, член Видавничої ради при Департаменті суспільних комунікацій Олена Іваницька, директор книжкового магазину видавництва «Смолоскип» Ольга Погинайко, співзасновник та організатор конкурсу «Коронація слова» Тетяна Логуш. Очолює журі – відома українська письменниця Міла Іванцова:

‒ Наразі я читаю тексти, прислані на конкурс «Як тебе не любити...». Хочу порадити авторам наступних конкурсів, щоб вони все ж таки усвідомили, що це не батл шкільних оповідань на тему «За що я люблю Київ», а змагання серед авторів художньої прози. І кожен автор тут має змогу проявити свою творчу індивідуальність, неповторність і цим зацікавити членів журі, які вже добре зіпсовані читанням хорошої літератури і відрізняють її від графоманщини. Для мене це дуже цікавий досвід ‒ обрати серед 70 присланих текстів найкращі оповідання у збірку, а серед них знайти переможця.

Переможців літературного конкурсу привітають на церемонії нагородження «Коронація слова – 2018» у червні в Колонній залі Київської міської ради. Переможця, який отримає «Гран-прі», відзначать дипломом та грошовою винагородою у 5 тис. грн.

Перейти до спискуВерсiя для друку