Брифінги та прес-конференції у Києві 15.03.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

12:30

«Чому аграрії перекривають українські автомагістралі? Податкова політика влади може призвести до багатомільярдних збитків малих та середніх сільгоспвиробників»

В рамках Другого Загальнонаціонального Аграрного Віче, що було проведене 7 лютого 2018 року, аграрії оголосили про намір влаштовувати масові акції протесту, якщо Верховна Рада протягом найближчого сесійного тижня не розгляне та не підтримає законопроект №7403-2, яким скасовується норма про невідшкодування ПДВ при експорті олійних.

Михайло Соколов, заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради; Олександр Бакуменко,  заступник голови Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики і земельних відносин та ін.

Телефон:  +38 093 105 96 12. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а

11:30

«Презентація нового ЖК GreenvillePark: комфортні квадратні метри бізнес-класу в форматі концепції WORK. LIFE. BALANCE»

 

Керівник проекту «Greenville Park» Орест Сарахман, комерційний директор компанії «НЕСТ» Ілля Величко, архітектор житлового комплексу Greenville Park (студія «YUNAKOV ARСHITECTS») Сергій Юнаков

 Акредитація журналістів обов'язкова за тел. (067) 992-38-39, e-mail: [email protected].

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

11:00

Прес-конференція з нагоди публікації посібника «Політика щодо Криму. Рекомендації», розробленого Українським незалежним центром політичних досліджень для органів державної влади

Видання висвітлює та аналізує основні рішення вітчизняних та міжнародних інституцій щодо незаконної окупації кримського півострова Російською Федерацією, процес моніторингу в сфері прав людини, питання запровадження санкцій, особливості здійснення інформаційної політики стосовно Криму. Посібник є одним із кроків для інформування представників органів влади різного рівня, експертів про ситуацію на Кримському півострові після незаконної окупації Російською Федерацією.

Вадим Черниш - міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України; Юлія Тищенко - керівник Програми підтримки демократичних процесів; Юлія Каздобіна - радниця міністра інформаційної політики України.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

15:00

Прес-конференція,  присвячена  підсумкам прийому наукових робіт на здобуття Міжнародної премії  імені Івана Франка у 2018 році

Під час заходу буде оприлюднено список претендентів на здобуття Міжнародної премії імені І.Франка у галузі соціально-гуманітарних наук та україністики.

Роланд Франко - голова правління Міжнародного Фонду Івана Франка; Ярослав Гарасим - член правління Фонду, проректор Львівського національного університету ім. І. Франка, доктор філологічних наук, професор та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-20-60, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

12:30

Полковник Дмитро Гуцуляк, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

 ІНШІ

09:00

VІІ Щорічний міжнародний форум з конкуренційної політики

VІІ Щорічний міжнародний форум з конкуренційної політики, організований Антимонопольним комітетом України спільно з Фондом розвитку конкуренції. У форумі візьмуть участь голова Антимонопольного комітету України, народні депутати України, керівники органів державної влади України, представники конкурентних відомств країн-членів ЄС, США та інших країн, міжнародних організацій, бізнесу, наукового та експертного середовища. Щорічний міжнародний форум з конкуренційної політики є ключовим заходом для обміну міжнародним досвідом у сфері захисту та розвитку економічної конкуренції і напрацювання пропозицій стосовно вдосконалення конкурентної політики в Україні.

 

Інформація щодо акредитації: 251-62-25 * 62-91; 62-90, 251-62-32, [email protected]

Мiсце проведення заходу готель «Президент»

11:00

Брифінг щодо оскарження тендеру на закупівлю харчування для шкіл Оболонського району м. Києва

Спільний брифінг Мінекономрозвитку та Антимонопольного комітету України щодо оскарження тендеру на закупівлю харчування для шкіл Оболонського району м. Києва.

Максим Нефьодов, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України, Світлана Панаіотіді, Державний уповноважений Антимонопольного Комітету України, представник проекту «Dozorro»

Інформація щодо акредитації: http://bit.ly/2GpG8kF

Мiсце проведення заходу Грушевського, 12/2 (1-й під’їзд, 6-й поверх, прес-центр КМУ)

Вхід тільки за паспортами. Акредитація (обов’язкова)

11:00

Книжкова виставка «Київська весна – 2018»

В приміщенні міжнародного виставкового і конгрес-центру Києва «Український дім» відбудеться книжкова виставка «КИЇВСЬКА ВЕСНА – 2018». На виставці буде представлено розмаїття літератури, яку можна придбати за ціною виробника: наукова й публіцистична; художні книги для дорослих і дітей; навчальна й довідкова; періодичні й газетно-журнальні видання; мистецтвознавча й музична; подарункові й мистецькі альбоми.

 

Мiсце проведення заходу вул. Хрещатик, 2

11:00

Уряд України та USAID підведуть підсумки спільної роботи в реалізації муніципальної енергетичної реформи в Україні

Під час заходу партнери та бенефіціари Проекту USAID обговорять результати та здобутки своєї чотирирічної роботи в удосконаленні законодавства сфер енергетики, житлово-комунального господарства, тарифної реформи та соціального захисту. Крім того, на заході будуть представлені кращі практики в залученні інвестицій у муніципальний енергетичний сектор, найуспішніші проекти з відновлюваної енергетики та енергоефективності, які Проект USAID допоміг реалізувати своїм містам-партнерам

Геннадій Зубко - віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України; Сюзан Косінскі Фрітц - директор місії USAID в Україні, Білорусі та Молдові та ін.

Інформація щодо акредитації:
(044) 596-59-60, [email protected]

Мiсце проведення заходу бул. Т.Шевченка, 30 - Київ (готель «Hilton», зал «Dallas»)

11:00

Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»

Міжнародна освітня виставка презентує досягнення та досвід у реформуванні всіх рівнів освіти, розширення міжнародної співпраці для подальшої інтеграції в освітній і науковий простір, програми та рішення для підвищення ефективності освітнього процесу. Виставка є дискусійним і навчальним майданчиком для науково-педагогічної спільноти, фахівців IT-сфери, органів влади та управління, а також для підростаючого покоління.

 

Інформація щодо акредитації: [email protected].
Тел.: (067) 656-51-89, (044) 498-42-04, 498-42-05

Мiсце проведення заходу Київський палац дітей та юнацтва

11:00

Впровадження блокчейну в рамках міської цифрової інфраструктури

Зустріч стане платформою для обміну досвідом між міською владою, громадськістю, блокчейн-експертами та представниками IT-спільноти.

Дмитро Давтян, заступник голови КМДА; Олександр Риженко, голова Державного агентства з питань електронного урядування; Юрій Назаров, директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА та ін.

Інформація щодо акредитації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ
LSehyzYC8yTIX_hHDpihRBmeWmb3--2j4-OrvuriJi1jHR3q9Q/viewform

Мiсце проведення заходу Український дім

13:00

Коливання на валютному ринку: що буде з курсом долара цієї весни?

 

Олександр Савченко - екс-заступник глави НБУ, Андрій Новак - голова Комітету економістів, Євген Олейников - експерт Економічної дискусійного клубу

Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

13:00

Збірна Ветеранів футболу України подарує #ТриГодиниНаМрію та проведе тренування з дітьми-переселенцями

Зірковий лот «Три години на мірю з зірками футболу» виграли 8-річний Назар Кононських з Донецька та брати-сироти Іван і Максим Кузьменко з Київської області. На тренуванні футболісти навчать дітей основам футбольного спорту та розкажуть, що головне на шляху до того, щоб стати чемпіоном. Після тренування дітям організують оглядову екскурсію по Києву, подарують пам'ятні подарунки та солодощі

 

Інформація щодо акредитації: (067) 930-06-69, [email protected]

Мiсце проведення заходу вул. Лабораторна, 7-А, спортивний комплекс «Атлет» (стадіон Федерації Футболу України)

13:30

Прес-конференція на тему: «Тиск на свободу релігії в окупованому Криму»

На прес-конференції правозахисники і експерти розкажуть про зафіксовані за період окупації порушення у сфері свободи релігії в Криму. В рамках заходу буде представлено аналітичний огляд «Свобода релігії і переконань в Криму», в якому Кримською правозахисною групою задокументовано факти порушень щодо релігійних груп Криму в період з квітня 2014 року по січень 2018. Експерти озвучать рекомендації, які допоможуть поліпшити ситуацію зі свободою релігії на півострові.

Ольга Скрипник, координатор Кримської правозахисної групи

Олександр Сєдов, аналітик Кримської правозахисної групи

Алім Алієв, програмний директор Кримського Будинку

Андрій Щекун, генеральний директор ДП «Національне газетно-журнальне видавництво»

Реєстрація ЗМІ на місці за редакційними посвідченнями.
Телефон для довідок: +38 097 232 39 22, [email protected]

Мiсце проведення заходу вул. Хрещатик, 2

14:00

Прес-конференція організаторів всеукраїнського конкурсу «Яскраві діти України»

Прес-конференція організаторів всеукраїнського конкурсу «Яскраві діти України» напередодні загальноукраїнського відбору на міжнародний фестиваль SunRemoJunior, що проходить в Італії

Президент фестивалю SunRemoJunior Паоло Альберті; минулорічна фіналістка від України SunRemoJunior-2017 Дар‘я Москаленко; директор ГО «Яскраві діти України» Лариса Леванова; художній керівник Рімма Шаповалова.

Інформація щодо акредитації: (096) 944-75-15

Мiсце проведення заходу НПМ «Україна» (мала зала)

15:00

Реалізація міжнародної програми підготовки тренерів та консультантів у сфері управління містом в Україні

Конференція за міжнародною участю на тему: «Реалізація міжнародної програми підготовки тренерів та консультантів у сфері управління містом в Україні» у рамках міжнародного проекту «Професіоналізація та стабілізація управління українським комунальним господарством-ІІ»

 

Мiсце проведення заходу вул. Пугачова, 12/2-Київ (конференц-зала (314 ауд.)

15:30

Практичний тренінг для молоді «Як спілкуватися з поліцією!»

В бібліотеці імені Достоєвського пройде практичний тренінг для молоді «Як спілкуватися з поліцією».

Сергій Перникоза, координатор моніторингових кампаній Асоціація УМДПЛ/Association UMDPL та Сергій Безпальчук, начальник відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції міста Києва.

Мiсце проведення заходу Освіти, 14 А

16:00

Вебінар «Інфоприводи: як не втратити важливу подію»

Учасники події навчаться: збирати всі події в структурований план; визначати важливі інфоприводи; які матеріали і публікації необхідно робити для того, щоб зібрати максимальну кількість трафіку;  визначати для себе час, коли необхідно починати підготовку до події.

Олена Конюшок, SEO Team Lead, Starlight Digital

Мiсце проведення заходу м. Київ

Перейти до спискуВерсiя для друку