Головна  →  Новини  →  15 березня 2018

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: коли Київ заговорить українською?

Читайте у свіжому числі «Вечірнього Києва»: коли Київ заговорить українською?

У сьогоднішньому номері «Вечірки»:

Київрада розробила антикорупційну програму

На засіданні комісії з проведення оцінки корупційних ризиків у діяльності Київради представлений проект антикорупційної програми.

«Київ лідирує у рейтингу е-демократії»

Столиця посідає перше місце за рівнем Індексу місцевої електронної демократії в Україні. Відповідне дослідження проводили експерти Громадської спілки «Центр розвитку інновацій».

«Що дасть Києву туристична виставка в Берліні»

Україна використала Міжнародну туристичну виставку ITB BERLIN-2018, що проходила у Берліні, як ще один майданчик для реклами Києва як міста, яке наприкінці травня прийматиме у себе фінал Ліги чемпіонів з футболу.

«Як назвуть експрес в аеропорт «Бориспіль»

«Укрзалізниця» оголосила конкурс на назву експреса, який запустять між Центральним залізничним вокзалом та аеропортом «Бориспіль».

«Із вітерцем – на трамваї-електричці»

Можливо, невдовзі жителі Троєщини зможуть швидко і з комфортом добиратися до центру міста і навіть до Борщагівки. Допоможе їм у цьому перший в Україні транспортний гібрид трамвая та електрички тram-тrain.

«Коцюбинське хоче в Київ»

Дві третини з більш як 1300 мешканців селища Коцюбинське, які взяли участь у громадських слуханнях щодо приєднання до Києва, підтримали таку ініціативу громади. Тепер слово за Київрадою і парламентом.

«Літаюча тарілка» прикрасить «Ocean Mall»

Нещодавно одна зі столичних арт-студій оприлюднила у ЗМІ проект реставрації споруди Інституту науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ). Цей будинок на Либідській площі, відомий як «літаюча тарілка», може незабаром стати частиною нового торгового центру «Ocean Mall».

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку