Брифінги та прес-конференції у Києві 19.03.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

13:30

«Презентація в Україні нового методу досліджень в молекулярній алергології за допомогою тест-аналізатора ALEX»

Фармацевтична компанія «Дансон Фарма» у партнерстві з Клінікою сімейної та функціональної медицини «FxMed» вперше в Україні презентує колу фахівців новий тест-аналізатор ALEX (Allergy Explorer), який охоплює більш ніж 99% найбільш важливих алергенних молекул, що дозволяє на молекулярному рівні визначати будь-який з відомих алергенів, як рослинного, так і тваринного походження.

Медичний директор компанії «Дансон Фарма» і виконавчий директор Української Асоціації Функціональної Медицини Сергій Юр'єв і головний лікар алергологічного центру клініки сімейної та Функціональної медицини «FxMed» Олена Московенко

Телефони: +38 068-961-41-39,
093-575-97-20, e-mail: [email protected]
Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а

12:00

«Вибори ректора Національного авіаційного університету: злочинна змова і фальсифікація»

 

 Ректор НАУ (2008 - 2015), завідувач кафедри авіаційних двигунів, кандидат на посаду ректора НАУ Микола Кулик, професор НАУ Іван Дудник, професор Ярослав Козачок, журналіст Мар'яна Васильєва 

Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями.

13:30

«Обшуки в «НОВА ПОШТА»: бізнес і влада – хто працює для українців?»

Під час заходу вони та запрошені експерти проаналізують вплив таких дій з боку влади на інвестиційний клімат в Україні та бізнес-середовище, в якому працюють потужні компанії, а також розвиваються малі і середні підприємства.

Марк Івашко, екс-партнер-співзасновник компанії Horizon Capital (1996 – 2013), експерт з прямих інвестицій, колишній член Наглядової ради «Нова Пошта»

Томаш Фіала, CEO української інвестиційної компанії «Dragon Capital» та ін.

Акредитація за телефоном: 
(067) 505-20- 66

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

12:00

«Найкращі іграшки, продукти, одяг. Чи готовий вітчизняний виробник забезпечити доступними та якісними товарами українських дітей?»

Під час «круглого столу» мова піде про зміни, які відбулися на ринку дитячих товарів останнім часом, про те, як поточна купівельна спроможність впливає на підходи споживачів до придбання продукції для дітей, про критерії, за якими можна ідентифікувати товари якісні та безпечні. Йтиметься, зокрема, про особливості онлайн-торгівлі дитячими товарами та альтернативи, які пропонують учасники Міжнародного Форуму товарів для дітей ВАВY EXPO.

Андрій Мельничук - директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА; Людмила Гладун – заступник голови Міжвідомчої художньо-технічної ради з іграшок та навчально-наочних ігрових посібників МОН України та ін.

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

 

 ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20

10:00

Вибори президента РФ: перші підсумки

Учасники проаналізують перші результати виборів президента РФ, як формуватиметься зовнішня та внутрішня політика новобраного президента, як реагуватиме світова спільнота на результати виборів президента РФ, дії російської опозиції

Ілля Пономарьов - російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми РФ; Микола Бєлєсков - заступник директора Інституту світової політики.

Аккредитация: 253 54 74.

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2

10:30

Тема: «Презентація 21-ї доповіді ООН щодо ситуації з правами людини в Україні»

 

 

Фіона Фрейзер, Голова Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні

 

12:30

Полковник Дмитро Гуцуляк, речник Міністерства оборони України

 

 

 ІНШІ

11:00

Круглий стіл «Майбутнє ринку праці в Україні»

Публічний пошук шляхів подолання кризового явища у трудовій сфері країни проходитиме за підтримки Інституту професійних кваліфікацій.

До участі запрошені народні депутати України, представники Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, РНБОУ, міністерств, академічних і наукових кіл, соціальних партнерів, аналітичних центрів, міжнародних і громадських організацій.

Мiсце проведення заходу вул. Володимирська, 55 (велика конференц-зала)

11:00

Фальсифікації на виборах ректора Національного авіаційного університету - нові подробиці

Прес-конференція «Фальсифікації на виборах ректора Національного авіаційного університету - нові подробиці» щодо фальсифікацій, порушень прав кандидатів та перешкоджання роботі ЗМІ на виборах ректора НАУ.

Голова ГО «Мольфар» Юлія Вотчер, журналіст Інформагенції «Журналісти проти корупції» Володимир Сапсай та народний депутат України Мустафа Найєм

Мiсце проведення заходу вул. Хрещатик, 27-А-Київ (Media Hub Kyiv Press Club)

11:00

Офіційна презентація щодо встановлення парку наземних сонячних панелей потужністю 1,2 ГВт у Чорнобильській зоні відчуження

Під час брифінгу буде озвучено результати розрахунків запланованого фінансування техніко-економічного обгрунтування для будівництва сонячного парку у зоні відчуження, які були зроблені компанією Tractebel Engineering, світовим лідером у галузі відновлювальної енергетики, за кошти французького Уряду

Остап Семерак - міністр екології та природних ресурсів України; Ізабель Дюмон - Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні; Віталій Петрук - гoлова Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Інформація щодо акредитації: (044) 594-82-47, (095) 872-74-37, (097) 545-45-14, [email protected]

Мiсце проведення заходу готель «Прем'єр Палас»

13:00

Результати президентських виборів в Росії. Що чекати Україні та світу?

Під час прес-конференції буде надана оцінка результатів президентських виборів в РФ та оголошені прогнози, щодо можливих наслідків цієї кампанії для України та світу

Олександр Данилюк - керівник Центру оборонних реформ; Ігор Соловей - журналіст, редактор міжнародного відділу Lb.ua – «Левый берег»; Максим Розумний - експерт Національного інституту стратегічних досліджень, керівник Центру досліджень проблем Російської Федерації

Інформація щодо акредитації: (095) 303-95-17

Мiсце проведення заходу вул. Хрещатик, 7/11 (6-й поверх, ІА «Guildhall»)

13:00

Прес-конференція з анонсування конкурсу на кращий талісман міста Києва

 

Андрій Мирошніченко - радник заступника голови Київської міської державної адміністрації О. Резнікова з питань здійснення самоврядних повноважень; Антон Тараненко - начальник управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (київської міської державної адміністрації); Юлія Бевзенко - менеджер Києва, авторка проекту «Шукай»

Тел.: 202-60-86, 202-60-87

Мiсце проведення заходу Музей історії Києва

13:00

Кабмін ввів монетизацію пільг на проїзд: чи буде це працювати на практиці?

 

Володимир Назаренко - директор компанії «Трансгрупп», Віктор Медведь - експерт з питань транспорту, В'ячеслав Коновалов - експерт ГО «Європатруль»

Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

14:00

Тенденції тижня: прогнози політологів, 19 березня

Експерти обговорять роботу Верховної Ради на поточному тижні, розвиток ситуації навколо Надії Савченко, підсумки виборів президента РФ

Дмитро Разумков - директор Української політконсалтінговой групи; Юрій Лісничий - директор Інституту аналізу та прогнозування; Валентин Гладких - політичний експерт ГО «Слово і діло»

Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

16:00

Презентація дослідження «Майбутнє українських медіа-2»

 

Володимира Головко, виконавчого директора, медіа-холдингу Co-op Media.

Євгеніуса Городзяйчика, головного редактора, журналу «Фокус».

Олександра Крамаренка, головного редактора, журналу «Деньги/Гроші», в.о. головреду, журналу «Кореспондент» та ін.

Інформація щодо акредитації: https://goo.gl/forms/JKlilhsGOu5LcKW32

Мiсце проведення заходу вул. О.Гончара, 65 (6 поверх)

18:00

Концерт до Дня добровольця України: Вони були першими

Концерт до Дня добровольця України: Вони були першими за участі відомих українських виконавців у супроводі Заслуженого академічного Зразково-показового оркестру Збройних Сил України.

 

Мiсце проведення заходу Центральний будинок офіцерів Збройних Cил Україн

19:00

«Правила сторітеллінгу та інтерв'ю» - Тетяна Гриньова

Тетяна Гриньова розповість про «Правила сторітеллінгу та інтерв'ю». Сторітеллінг допомагає захопити увагу з першої секунди і тримати протягом всієї історії, викликаючи у читача симпатію до головного героя. Це значно підвищує шанси автора в донесенні необхідної інформації

 

Мiсце проведення заходу Бібліотека КПІ (Студентський простір Belka)

Перейти до спискуВерсiя для друку