КМДА Київська міська державна адміністрація


2 квітня 2018

Віталій Кличко, Київський міський голова: «26 травня відбудеться фінал Ліги Чемпіонів. Ми очікуємо багато туристів. Наше завдання – аби кожен із них, повернувшись додому, розповів, яке чудове місто Київ. Я переконаний, що у Києва великий туристичний потенціал і ми його розвиваємо. Цього року будуть оновлені, зокрема, Володимирська гірка, Алея художників, Пейзажна алея. Ми скоро будемо відкривати дуже красиві сходи від Пейзажної алеї до урочища Гончари-Кожум’яки. Облаштуємо територію навколо…»

Віталій Кличко, Київський міський голова: «26 травня відбудеться фінал Ліги Чемпіонів. Ми очікуємо багато туристів. Наше завдання – аби кожен із них, повернувшись додому, розповів, яке чудове місто Київ.  Я переконаний, що у Києва великий туристичний потенціал і ми його розвиваємо. Цього року будуть оновлені, зокрема, Володимирська гірка, Алея художників, Пейзажна алея. Ми скоро будемо відкривати дуже красиві сходи від Пейзажної алеї до урочища Гончари-Кожум’яки. Облаштуємо територію навколо…»

Віталій Кличко, Київський міський голова: «26 травня відбудеться фінал Ліги Чемпіонів. Ми очікуємо багато туристів. Наше завдання – аби кожен із них, повернувшись додому, розповів, яке чудове місто Київ.  Я переконаний, що у Києва великий туристичний потенціал і ми його розвиваємо. Цього року будуть оновлені, зокрема, Володимирська гірка, Алея художників, Пейзажна алея. Ми скоро будемо відкривати дуже красиві сходи від Пейзажної алеї до урочища Гончари-Кожум’яки. Облаштуємо територію навколо Андріївської церкви»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.