Головна  →  Новини  →  26 червня 2015

У газеті «Хрещатик» вийшов черговий інформаційний бюлетень на підтримку учасників АТО, підготовлений за сприяння Департаменту суспільних комунікацій

У черговому випуску інформаційного бюлетеня ‒ про ініціативи столичної влади, співпрацю з волонтерами, громадськими організаціями та працевлаштування демобілізованих.

Про те, що вже зроблено міською владою, а також про належні воїнам АТО виплати на сторінках «Хрещатику» розповідає директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов. До уваги читачів ‒ інтерв’ю«Кожна родина загиблого бійця перебуває під супроводом районного управління праці та соцзахисту», у якому посадовець детально зупиняється на видах допомоги воїнам АТО, передбачені від столичної влади, та виплатах з міського бюджету киянам-учасникам АТО і членам їх родин.

Про діяльність Ініціативної групи адвокатів АТО йдеться у статті «Кияни-бійці АТО більш поінформовані про свої права». Зокрема, як зазначила «Хрещатику» адвокат групи Ірина Дідковська, найчастіше бійці АТО звертаються по допомогу щодо отримання статусу учасника бойових дій. На сторінках газети фахівець відповідає на запитання щодо отримання військової амуніції і дає поради як отримати належні виплати.

Які можливості для працевлаштування є для воїнів АТО у Києві читачі дізнаються з інтерв’ю директора Київського міського центру зайнятості Віктора Сухомлина. З чого почати пошуки роботи воїну АТО, які професії серед демобілізованих воїнів АТО найбільш затребувані, чи опікується центр зайнятості тими киянами, хто ще перебуває у зоні АТО, ‒ про це та інше читайте у статті «Мирна робота для воїна АТО».

Також у випуску ‒ про компенсацію витрат на лікування, як учасниками АТО опікуються у районах та благодійні ярмарки на користь воїнів АТО.

Перейти до спискуВерсiя для друку