КМДА Київська міська державна адміністрація


27 червня 2018

Реалізовані проекти Громадського бюджету столиці презентували в «Укрінформі» (+ відео)

Реалізовані проекти Громадського бюджету столиці презентували в «Укрінформі» (+ відео)

Як зазначила заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко, реалізовані проекти ‒ це потужна мотивація для киян долучатися до Громадського бюджету:

‒ Усі, хто розпочинав свої проекти для участі у громадському бюджеті Києва, ймовірно, мали сумніви ‒ варто чи не варто, чи влада тільки пообіцяє кошти, чи зможе довести до завершення ці проекти... Але те, що ви зробили, ‒ мотивація і натхнення для інших, для тих, хто сумнівається.

Автор проекту «Безкоштовний спорт дітям у Дніпровському районі» Олексій Паращенко розповів, що вдалось облаштувати безкоштовний спортзал для дітей.

Ініціатор іншого проекту, «Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької творчості «Сонячний каштанчик», Олег Мельник розповів, що фестиваль був задуманий як об’єднання талановитої молоді всіх регіонів України і континентів світу «у серці Київської Русі» на безкоштовній основі.

‒ Цього року фестиваль приурочений був до Дня Києва. Це повноцінні сім днів із приїздом, від’їздом колективів у Києві, за участю київських колективів з конкурсами і різноманітними цікавими заходами для дітей. Цього року до нас приїхали колективи з Африки, Індії, країн Європи, Туреччини, ‒ розповів він.

Автор проекту «Фестиваль молодіжних ініціатив «YouthDay» Лев Левицький поінформував, що ініціативу реалізували у парку Шевченка 24 червня:

‒ Наш проект ‒ фестиваль молодіжних ініціатив, який відбувається втретє, але цього року за підтримки Громадського бюджету... Цього року захід був інклюзивним, ми намагалися, щоб людям з інвалідністю було комфортно, зокрема наймали сурдоперекладачів для лекцій.

Детальніше ‒ за посиланням.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.