Брифінги та прес-конференції у Києві 23.07.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

13:30

«Репродуктивна медицина України: від скандалу до скандалу?»

Мова піде про сучасний стан репродуктивної медицини України, ії досягнення, проблеми та виклики. Нещодавно генпрокуратура розкрила подробиці масштабного розслідування діяльності одного з медичних закладів, який недобросовісно виконував свої обов’язки перед пацієнтами, тим самим перетворивши сурогатне материнство в торгівлю людьми.

Олександр Юзько, д.мед.н., професор, завідувач кафедри акушерства та гінекології  Буковинського державного медичного університету, президент УАРМ, лауреат Державної премії України; Валерій Зукін, к.мед.н., директор клініки репродуктивної медицини «Надiя», лауреат Державної премії України, віце-президент УАРМ та ін.

Потрібна акредитація. Телефон: 0674044114 , [email protected]

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16
 

16:00

Прес-конференція на тему: організація та проведення культурно-мистецького проекту  «Духовне проміння» до 1030 – річчя Хрещення Київської Русі-України 25-29 липня 2018 року

Культурно-мистецький проект «Духовне проміння» до 1030 – річчя Хрещення Київської Русі-України 25-29 липня 2018 року» - це масштабне дійство, яке організовує та проводить Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень. У рамках проекту відбудеться три заходи: Тематична виставка – «Духовна спадщина українського народу». Час проведення: 25-29 липня 2018 року (вул. Хрещатик, 36); Фестиваль духовної християнської музики та співу «Духовні піснеспіви». Місце проведення – культурно-мистецький комплекс «Співоче поле», вул. Лаврська,41. Час проведення: 28 липня 2018 року з 15.00 до 20.00 год. Молитва (флешмоб).

Діана Попова - директор Департаменту культури КМДА; Володимир Моцюк - заступник директора Департаменту – начальник управління у справах національностей та релігій; Микола Пересунько - директор Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

 ІНШІ

10:00

Перший національний хакатон з питань безпеки і оборони України «Український оборонний хакатон»

Завданням першого оборонного хакатону буде поліпшення взаємодії між силовими структурами в контексті розроблення програмних продуктів для вирішення актуальних питань оборонно-безпекової сфери. Перший національний хакатон з питань галузі безпеки і оборони України проводитиметься за стандартами та у форматі TIDE Hackathon.

Церемонія відкриття за участю віце-прем’єр міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, представників сектора безпеки та оборони України, НАТО

Мiсце проведення заходу вул. Дорогожицька, 3 (Unit City)

11:00

Прес-конференція Марі-Клод Бібо, міністра міжнародного розвитку Канади, за підсумками її візиту в Україну

Під час прес-конференції Міністр Бібо розкаже про хід переговорів з українськими посадовцями в Києві та перспективи двосторонньої співпраці, поділиться враженнями від відвідання проектів, які реалізуються за допомогою Канади в Києві, Дніпрі та Харкові, а також розповість про поїздку в Донецьку область, в так звану «сіру зону», та які програми Канада за допомогою партнерів реалізує там.

 

Інформація щодо акредитації: [email protected], (050) 330-32-69

Мiсце проведення заходу Михайлівський пров., 9-Б (Creative Women's Space)

13:00

Прес-конференція «Реформа «швидкої»: як МОЗ змінить роботу швидкої допомоги?»

 

Сергій Кравченко - відповідальний секретар Національної медичної палати, Стахова Наталія - старший доктор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, лікар невідкладних станів, Олег Панасенко - голова вільної профспілки медиків України, Максим Іонов - екс-голова Громадської ради при Міністерстві охорони здоров'я

Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

14:00

Прес-конференція «Тенденції тижня: прогнози політологів»

Спікери обговорять інцидент під НАБУ, набір до ДБР, підсумки зустрічі Трампа і Путіна

Дмитро Разумков - директор Української політконсалтінговой групи; Валентин Гайдай - політичний експерт; Кирило Молчанов - політолог.

Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

19:00

Панельна дискусія «Блокчейн у держсекторі. To be or not to be?»

 

Віктор Вишньов - генеральний директор ДП «СЕТАМ»; Олексій Вискуб - перший заступник голови Державного агентство з питань електронного урядування України; Костянтин Ярмоленко - радник голови Державного агентства з питань електронного урядування України; Влад Радиш - директор з питань державних відносин американської компанії The Bitfury Group

Інформація щодо акредитації: https://goo.gl/forms/BoMv5gsUjwYVK18I3

Мiсце проведення заходу вул. Мечникова, 2 (18-й поверх, 1991 Civic Tech Center)

Перейти до спискуВерсiя для друку