Брифінги та прес-конференції у Києві 24.07.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4

11:30

«В Дарницькому лісопарковому господарстві масово вирубують ліс»

Київ посів дев'яте місце в «чорній» десятці регіонів України, де найбільше вирубують ліс і лише трохи поступився Івано-Франківської області, але обігнав Хмельницьку. За п'ятнадцять останніх років в київських міських лісах вирубано суцільними вирубками 2300 га, що становить 6,6% всієї площі міських київських лісів, знищений один мільйон дерев.

Директор Київського еколого-культурного центру Володимир Борейко, юрист ЕкоПраво-Київ Галина Левіна, екоактивісти Ігор Кирикович, активіст Київського еколого-культурного центру Олександр Яровий

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

13:30

Прес-конференція членів Тимчасової слідчої комісії для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки

Крім того, прес-конференція стосуватиметься базових речей, без яких, як зазначають члени ТСК, ефективне розпорядження військовим майном в принципі неможливе – Єдиний реєстр військового майна та земель, введення посади інженера-землевпорядника  в МО України (при наявності 400 тис. га у власності)

Павло Кишкар , член ТСК, народний депутат України;  Денис Гурак,  старший науковий співробітник Potomac Foundation, експерт ТСК та ін.

Телефон: 063 732 64 60.
Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а
 

11:00

«Політичне лідерство: якими українці бачать потенційних учасників президентських «виборчих перегонів»

 

Віце-президент Української PR-Ліги, партнер Агентства PR-Service, доктор економічних наук Олена Дерев'янко, директор соціологічної компанії «Центр прикладних досліджень» Юрій Щедрін

Акредитація журналістів за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp
QLSe2pCVfKiEd3gVcER6hLyW4ZzbbaN436
pHOn-0FIAW4biZTqg/Viewform або по телефону (068) 355-19-60.

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

12:00

«Типові помилки фінансової звітності» 

 

Валентина Руда - асистент менеджера грантів та контрактів, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій; Костянтин Михайличенко - менеджер грантів та контрактів, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

 

14:00

«Ромське питання в сучасній Україні»

Під час «круглого столу» буде розглянуто звернення до Уряду із пропозицією створення Оргкомітету за спільної участі громадських діячів та державних структур, який міг би сприяти у вирішенні ромських питань в Україні. Крім того, Асамблея Національностей презентує робочі та дієві пропозиції, які можуть бути використані для якнайшвидшої інтеграції ромської спільноти у суспільно-політичне життя нашої держави.

Громадські діячі; керівники полікультурних організацій; представники ромської спільноти, міністерств та відомств; журналісти.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

 

 ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20

11:00

Прес-конференція на тему: «Дощі і зливи. Київ тоне?»

Проаналізують стан міських комунікацій, чому виникають затоплення вулиць у зв'язку з великою кількістю опадів, хто відповідальний за ситуацію, чи очікуються через опади зсуви грунтів у столиці

Олександр Сергієнко - директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста»

Аккредитация: 253 54 74.

 

 ІНШІ

18:00

Відкриття фотовиставки «Долаючи темряву» до Всесвітнього Дня боротьби з гепатитами

Фотовиставку підготувала Міжнародна незалежна медична гуманітарна організація «Лікарі без кордонів» (Médecins Sans Frontières (MSF) разом з українським майстром документальної фотографії Олександром Глядєловим.

 

Інформація щодо акредитації: (063) 800-77-35

Мiсце проведення заходу вул. Набережно-Лугова, 8 (Izone, 2-й поверх)

Перейти до спискуВерсiя для друку