Брифінги та прес-конференції у Києві 06.08.2018

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16

15:00

«Публічна презентація інформаційно-просвітницької кампанії на підтримку Громадського бюджету міста Києва»

У 2018 році Департамент суспільних комунікацій КМДА ініціював проведення інформаційно-просвітницької кампанії на підтримку Громадського бюджету міста Києва. Головна мета кампанії – популяризація ГБ та залучення киян до голосування за проекти, що отримали позитивну експертизу. За підтримки депутатів міської ради Департамент отримав на інформаційно-просвітницьку кампанію 1 млн. грн та провів необхідну тендерну процедуру. За рішенням тендерного комітету Департаменту переможцем визнано ТОВ «Магонова та партнери».

Марина Хонда – директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА; Сергій Лобойко – радник першого заступника голови КМДА; Тетяна Гузенко – заступник директора Департаменту суспільних комунікацій КМДА; Андрій Мірошниченко – радник заступника голови Київської міської державної адміністрації; Артем Стельмашов – начальник відділу з питань розвитку місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків Київради; Анастасія Магонова – генеральний директор ТОВ «Магонова та партанери»; Анатолій Храпчинський – директор з інвестицій та стратегії ТОВ «Магонова та партнери»; Едуард Шестунов – директор ТОВ «Хайп Медіа» та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

 

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

12:00

Тема: «Об’єднання громад: хто в регіонах блокує децентралізацію?». Проект УКМЦ «Речники громад»

 

 

Сергій Шаршов, генеральний директор Директорату з питань розвитку місцевого самоврядування Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України
Юрій Ганущак, експерт з питань реформи місцевого самоврядування

 

 ІНШІ 

13:00

Порожня казна: чи чекати долара по 40 гривень і затримок пенсій?

 

Віктор Скаршевський - економіст; Андрій Вігірінський - експерт з економічних та політичних питань; Олексій Якубін - політолог

Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

14:00

Тенденції тижня: прогнози політологів

Спікери обговорять замахи, погроми і вбивства в регіонах, підготовку до виборів, старт малої приватизації

Валентин Гайдай - політичний експерт; Василь Стоякін - директор Центру політичного маркетингу; Валентин Гладких - політичний експерт ГО «Слово і діло»

Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62

Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13

15:00

Літня школа «Разом до успіху» для активної молоді з Луганської та Донецької областей

Протягом тижня учасники зі Сходу України зможуть дізнатися більше про безпечну міграцію, протидію торгівлі людьми, культурне розмаїття, здоровий спосіб життя, громадянську відповідальність та лідерство, а також покращити свої лідерські та комунікаційні навички.

др. Томас Лотар Вайс - Голова Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні; Наталя Федорович - заступниця міністра соціальної політики України та ін.

Інформація щодо акредитації: [email protected], (050) 414-44-08

Мiсце проведення заходу вул. Лісова, 1 (с. Мощун, тренінговий центр «Пуща Лісова»)

Перейти до спискуВерсiя для друку