Головна  →  Новини Видавничої ради  →  4 вересня 2018

Членів Видавничої ради при Департаменті суспільних комунікацій нагороджено Подяками Київського міського голови Віталія Кличка

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

З нагоди 27-ї річниці незалежності України заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко вручила подяки Київського міського голови членам Видавничої ради при Департаменті суспільних комунікацій за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурно-освітній розвиток України і її столиці – міста Києва, зокрема ‒ сприяння розвитку вітчизняного книговидання, удосконалення традицій вітчизняної книговидавничої справи та підвищення ролі української книги у суспільстві.

Так, нагороджено:

- Олені Іваницькій, раднику з питань видавничої продукції та її аналізу, секретарю Видавничої ради при Департаменті суспільних комунікацій;

- Тетяні Логуш, співзасновнику та організатор конкурсу «Коронація слова», президенту МБФ «Мистецька Скарбниця»;

- Ользі Погинайко, директору книжкового магазину видавництва «Смолоскип»;

- Ользі Романюк, директору Публічної бібліотеки ім. Лесі Українки для дорослих в м. Києві;

- Максиму Сірику, старшому викладачу кафедри менеджменту видавничо-поліграфічної галузі Видавничо-поліграфічного інституту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського».

Вітаємо з урочистою подією та сподіваємося на подальшу співпрацю у майбутніх книговидавничих проектах для популяризації книги та читання у Києві!

Перейти до спискуВерсiя для друку