Головна  →  Новини  →  6 вересня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ долю вулиці Пушкінської вирішать її мешканці

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ долю вулиці Пушкінської вирішать її мешканці

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Пішки по Пушкінській»

Долю вулиці вирішать її мешканці. Першою пішохідною вулицею в Україні вважається вулиця Незалежності в Івано-Франківську – такою вона стала ще наприкінці 80-х років ХХ століття. У столиці України, як багатомільйонного мегаполісу, здобутки поки що скромні: частина Хрещатика, яка стає вільною від транспорту у вихідні та святкові дні, алея Героїв Небесної Сотні, Андріївський узвіз з його автоматичними болардами, а віднедавна – частина вулиці Сагайдачного та Контрактової площі.

«Парковці біля зоопарку бути?»

Для вирішення проблем зі стоянкою транспортних засобів біля Київського зоопарку депутат Київради Ігор Мірошниченко запропонував розглянути можливість створення багаторівневої парковки на 500‒1000 машиномісць.

«Боротьба за газ у столичному столичному інтер’єрі»

Ані з міського бюджету, ані з каси нового комунального підприємства «Київтеплоенерго» не буде перераховано в казну «Нафтогазу» п’ять мільярдів гривень, що їх за попередні роки заборгувала приватна компанія «Київенерго». Ще влітку НАК вимагала погасити цілком...

«З Троєщини на Осокорки – на трамваї»

Департамент містобудування та архітектури КМДА планує провести громадські слухання перед прийняттям детального плану території в межах проспекту Петра Григоренка, вулиць Анни Ахматової, Драгоманова, Ревуцького, проспекту Миколи Бажана в Дарницькому районі Києва. Цей план має на меті переформатувати транспортну систему лівого берега столиці.

«Хто будуватиме завод із переробки сміття?»

Почався конкурс між охочими збудувати для столиці завод із переробки сміття. Потенційний інвестор має показати технологію, наявність землі під завод.

«Чи стане Київ «туристичним» Єрусалимом»?

У комплексі питань, пов’язаних із охороною пам’яток історії, культури й архітектури, особливе місце посідає проблема збереження сакральних пам’яток нашої культурної спадщини. Проблема, що актуальна для всієї країни, постійно й гостро нагадує про себе і в Києві.

«Міфи і рифи закону про трансплантацію»

Що робитимуть із тілами людей після їх смерті? У нашій країні планують створити Єдину державну інформаційну систему трансплантації. Вона призначена для збору, використання і поширення анатомічних матеріалів донора. Чим викликані такі зміни у сфері охорони здоров’я?

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку