Головна  →  Інформація ОСН  →  12 вересня 2018

У Дніпровській райдержадміністрації відбувся семінар для працівників ОСН з питань житлово-комунального господарства

Департамент суспільних комунікацій спільно з Департаментом житлово-комунальної інфраструктури в рамках заходів міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017‒2019 рр.» провели для представників органів самоорганізації населення м. Києва навчальний семінар на тему: «Законодавчі зміни у сфері ЖКГ. Як приймати спільні рішення у багатоквартирному будинку».

У семінарі взяли участь: заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Олександр Деніс, начальник відділу з питань місцевого самоврядування Денис Демиденко та начальник управління розвитку житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Віра Радченко, голова комітету житлово-комунального господарства Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Олег Попенко, представник КК «Центр комунального сервісу» Юлія Литвиненко, а також представники 20 ОСН Дарницького, Деснянського та Дніпровського районів міста Києва.

Присутні активно долучились до обговорення питань щодо участі громадськості у реформуванні житлово-комунального господарства.

Перейти до спискуВерсiя для друку