Головна  →  Інформація ОСН  →  14 вересня 2018

Представники органів самоорганізації населення столиці вивчають законодавчі зміни у сфері житлово-комунального господарства

Як повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, понад 40 представників ОСН Голосіївського, Печерського, Подільського, Святошинського, Солом’янського та Шевченківського районів Києва ознайомилися із законодавчими змінами у сфері ЖКГ під час навчального семінару для органів самоорганізації населення.

Крім того, учасники обговорили актуальні питання життєдіяльності органів самоорганізації населення в умовах нових змін до Законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про комерційний облік», «Про органи самоорганізації населення» та інших.

Зі вступним словом присутніх привітав заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Олександр Деніс та запросив ОСНи столиці до плідної співпраці.

Про участь громадськості у реформуванні житлово-комунального господарства присутнім розповіла Віра Радченко – начальник управління розвитку житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА.

Представник навчального центру «Платформа комфорту» Юлія Петрик детально зупинилася на процедурі обрання управителя та розповіла про можливості співпраці ОСН із «Центром комунального сервісу».

Голова комітету житлово-комунального господарства Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Олег Попенко наочно продемонстрував різницю між управителями та обслуговуючими організаціями – комунальними керуючими компаніями.

Перейти до спискуВерсiя для друку